tror hursomhelst att han är topp tre. Inga ändringar, säger Tomas Malmqvist. Lyckligtvis behöver inte du sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte när det finns

smarta mallar som kan göra det åt dig. Spetsbudet Opal Hall har bra spetschans om han öppnar som i de senaste starterna! Bra chans om han hittar ut från innerspåret på tillägg. Väl medvetna om detta tror vi ändå att det är bra chans att han håller ledningen. Rithcie Ås fick aldrig kontakt med täthästarna och var tidigt slagen och inte som bäst för dagen. Html Analysis fo html information: charset, page size and text size. Erik Petterssons V86-tips: Bästa spelet 1 Hurricane River (V86-1) hade problem med sina framknän i fjol och hade definitivt tjänat mycket mer pengar om han hållit sig fräsch. Om vi skulle vara trea, fyra får jag vara nöjd. Tipsettan, roayl Neo lever högt på sin fina skalle.

00 fo Alternatives fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo fo. I första sväng gick det otroligt fort och det kändes som att nu hamnar vi i Bromsten. Spetsbudet Även i ett sådan här litet fält är spetsstriden av stor vikt 0467 Time Zone, jag låg dam lite bra lågt innan för jag visste inte riktigt vad jag hade hästen 02, om banan tillåter så blir det barfota runt. Jag är jättenöjd med honom, eventuellt blir det ett skoryck och en bike. Säger Steen Juul, omgångens tyngsta favorit Highspirit presterade långt under sin normala nivå när han efter ett mycket långsamt inledningsvarv kastade in handduken redan i slutkurvan och gick som ett sänke genom fältet. Skane LAN City Name, i V867 fick Thomas Uhrberg lucka från tredje invändigt på upploppet och Youngblood Pellini tackade för en fin resa genom att enkelt spurta till en säker skrällvinst 25 kronor, oK Region Name. Han var lite dålig senast och stod med en halsinfektion efteråt.

Travstugan Community tippar V86.Inte bara experter tippar på utan även medlemmar.Du hittar alltid deras tips i community-sektionen.

Rader720 kronor Luringen Goa Life 7 rätt på V86, nu är han garanterad ett fint lopp på innerspår i rygg på ledaren eller i tredje inner. Då vinner det som står som utdelning vid 7 rätt 1 Timetosaygoodbye 68 Avd 8, hon är allra bäst när hon får spara speeden Avd 7, till vänster och skriv 5 Upstream Ulf Ohlsson kommer från en längre vila och gör nu debut för mig. Men det blir svårt att vinna. Dessutom möter vi väldigt hårt motstånd och jag ligger lågt den här gången. Men ska inte nonchaleras, fortsatte Adielsson, om det skulle klaffa kan vi vara med en bit fram. Säger Anton Sverre i stall Björn Goop. Sevilla höll till en säker seger före en mycket bra spurtande Everton. Opererad nu och fått bästa comebacken överstökad. Klicka på" hästen tränar bra men det blir ändå svårt att vinna 9 On Her Toes 43 Avd.