fräsch, säger Janne Norén. Priser: Ordinarie starttider. Om man vill locka stora företagsgrupper och internationella besökare är det viktigt att anläggningen kan erbjuda möjligheter för hygienen. Wilderness Adventure Ekorrsele

AB är ett aktivitets- och upplevelseföretag som drivs av barndomsvännerna Janne Norén, Ellinor Hägglund, Robert Holmlund och Mikael Holmlund. Kunskap är otroligt viktigt eftersom ingen tur är den andra lik. Den idén kommer jympa från att Janne och Ellinor själva har sju katter som nästan alla varit hemlösa och de fått ta hand om och att en av guidernas son för ett tag sedan gick bort i gutschein stena line cancer. Den dagen kommer nämligen alla intäkter gå till välgörenhet. Undom kr / pers (under 16 år). Nu har det förutom en service byggnad tillkommit två extra skogskojor som båda rymmer 20 personer var. Mer service, en ny servicebyggnad är nu nästan klar där det kommer finnas både toaletter, duschar och omklädningsrum. Djurskyddet och barncancerfonden, den 13 juli är ett bra tillfälle för den som vill forsränna och samtidigt bidra till en god sak. Blir ni fler än de 10 personer som ingår i startpriset, så tillkommer, se priser ovan. Det behöver vara minst 4 personer på en starttid för att vi ska få möjlighet att boka instruktör åt er på banan. Bokad grupp efter. Fråga gärna oss om barn kortare än 150 cm innan bokning! Barn kr / pers (under 10 år). Du tar dig runt i banan uppe i träden med hjälp av hängbroar, nät, linbanor med mera. . 10, 12 och. Banan är i två delar, (båda ingår). Femtio procent går till djurskyddet och femtio procent till barncancerfonden.

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu. Kompisgänget, svinga dig i nät, besök oss med familjen, möjligheterna är många. På det här sättet kan vi ge kladdkaka tillbaka genom att göra något som vi är bra.

Äventyrsbana ekorrsele

Se video på linbanan här, ena delen är ca 4 meter och och den andra ca 8 meter över marken det är roligt och samtidigt stärker du dig själv. Werbeanzeigen maßzuschneidern present 7 år pojke und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Men att bowling i globen de nu har rinnande vatten gör att de kan satsa på att nå ännu fler målgrupper.