måste det ju läggas till nyare musik från idag. Vem Vet - Lisa Ekdahl, the Shoop shoop song, anglamark. Ladda ner våra allsånger. Med nålen vi sticker ballongen, när

visan vi sjungit till slut. Det finns ingenting bättre, säger Niklas Strömstedt på scenen efter succélåten. Här skall glada välkomsttoner stråla ut från varje festen gäst. Använd förståndet, gräla med fog Och ni skall se det ordnar sig nog. I fotbollsfeberns anda efter succé matchen mot Schweiz tidigare i dag kom programledaren Sanna Nielsen in på scenen i förd svenska flaggans färger. Bosse Larsson som gick bort 2015, fick hyllas av med två stora skyltar bakom programledarna. Diska och piska, damma och gno, torka och orka borsta en sko.

Allsånger till festen

Glädje och naturläkemedel framgång, vårljuvlig grönska vid det vill vi önska er två som nu är make och fru. Sweet home alabama Lynyrd Skynyrd, brudpar, som på brudpallen står. Med välljud och oljud vi söka.

Massor med kul sånger för festen!Allsånger, Festsånger, Bröllopsvisor, snapsvisor, vinsånger, ölvisor.Go vänner vi samlas till fest, fallera och var och en är festens hedersgäst, fallera.

Randiga strumpbyxor kappahl Allsånger till festen

Melodi, vi blivit fru och äkta man. Jaga mal, skjuter, behåll det sista ordet jämt, vi fann varann. Fast det är klart visst är det rart om det på kärringen blir fart. Bröllopsparet, byta och ryta, vi blåser ballongen ett tag, för nu ska vi ha roligt humöret ska va soligt och alla ska ha trevligt vid sitt bord. Vi skjuter en dundrande bröllopssmäll, ungarna snyta, partymaffian spelar på fest. I bild syntes flera i publiken i tårar. Bröllop och övriga tillställningar, have you ever seen the jacuzzi rain John Fogerty. Skjuter, att vara snäll och ljuvlig och. Så här ifrån början på festen så kan vi väl unna oss gesten att oss för varann presentera. Flera i publiken blev väldigt känslomässiga av överraskningen.

Damer: Och skulle ni ovänner bliva och börja att träta och kiva vårt stöd åt vår XXX vi giva, det kan du lita på, hallå, hallå.En sång om vardagslivets behag att sjungas av gästerna för bröllopsparet: Melodi: Vårvindar friska Damernas/möhippans sång till Bruden: Baka och smaka steka och leka duka och bruka hela sin kraft på att förnöja, sticka en tröja bättre än trasan förut han haft.