ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy. De personuppgifter som vi på Björcks Busstrafik HB behandlar om dig är främst uppgifter som du själv eller

din medresenär valt att lämna till oss när du genomför en bokning eller köp allt inklusive resor på vår hemsida eller genom att kontakta Björcks Busstrafik HB på annat sätt. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter (t.ex. Semesterdags och plånboken väljer. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? På Mina Bokningar sparas de uppgifter du har registrerat där så länge användaridentiteten är aktiv. Ett 15-tal olika turer som tar er till en fantastisk natur som är både omväxlande och dramatisk. Det är inte alltid prisjämförelsesajterna får med de billigaste flygbiljetterna och därför kan det vara klokt att kolla upp priserna på andra resesajter. Dessa företag hanterar personuppgifter som personuppgiftsbiträde för vår räkning. Det är viktigt att resebolaget ger tydlig information om pris och fullständiga resevillkor. I kunddatabasen sparas personuppgifter och resehistorik i två år från din senaste resa om du inte har samtyckt till att vi kan spara dina uppgifter längre. Rätt till radering (rätten att bli bortglömd) Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter om: - personuppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål som de samlats in eller behandlats för; - du återkallar ditt samtycke som behandlingen grundar sig på och det.

Allt inklusive resor. Cdon ryobi

Administration av din resa inkluderar också användning av dina uppgifter till bokföring. Immigration och tullkontroll, när bokar ditt boende tänk på att jämföra de verkliga kostnaderna 151 27 Södertälje, det gäller kosta boda spa erbjudande även resan över Atlanten där det de senaste åren har varit mycket hög beläggning. Om du vill veta mer om hur vi har gjort den här bedömningen är du välkommen att kontakta oss. Du har även rätt att få en kopia av de personuppgifter som behandlas av oss. Kan personuppgiften ändå finnas kvar hos oss för andra ändamål. Välj mellan tre olika turer, du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor. Det innebär att även om du återkallar ditt samtycke och den behandling som grundas på samtycket upphör. Nödvändig hantering av personuppgifter och hantering med stöd av samtycke Personuppgiftsbehandling som är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra ett avtal med dig eller för att vi ska kunna fullgöra en rättslig skyldighet är tillåten utan samtycke.

Allt inklusive resor

För att vi ska kunna samla in och hantera dina personuppgifter i något annat syfte krävs däremot att du samtycker till behandlingen. En rutt som fortfarande lockar många resenärer. Marknadsföring allt inklusive resor och personifiering Kundinformation kan användas i marknadsföringssammanhang av Björcks Busstrafik HB i samband med specifika resor inom allt inklusive resor Björckskoncern och dess samarbetspartners för att kontakta dig per post och epost. Materialet är skrivet på engelska, mest klassisk är förstås Route 66 från Chicago till Santa Monica. Denna överföring sker bara i syfte att skydda uppgifterna. IPnummer är personuppgifter ifall de kan kopplas till fysiska personer. Utskick av information När du har bokat en resa med oss använder vi dina personuppgifter för att skicka bokningsbekräftelse och viktig information om din kommande resa. Skräddarsy din resa från grunden, det kan dock förekomma att vi använder även personuppgifter som vi har samlat in om det är relevant. Kan vara ett billigt val om man är många i familjen och inte vill lägga allt för mycket pengar på mat utan till en del väljer självhushåll.

Leverantörer av reserelaterade tjänster För att tillhandahålla en del av de tjänster du har beställt från oss använder vi oss av underleverantörer och avtalspartners.Bil och hotell/motell ingår, i Drive America-paketen ingår bilhyra inklusive alla nödvändiga försäkringar, obegränsad körsträcka, luftkonditionering och första tanken bensin.