erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Bakgrund till Hedersutmärkelsen Årets Ruter Dam. Det är med blandade känslor hon lämnar styrelsen. Jag ser

fram emot att börja på Apoteket och känner mig väldigt laddad för uppgiften. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson. Ett liv i hälsa, visionen Ett liv i hälsa uttrycker vår långsiktiga ambition och vad vi som företag vill bidra med i samhället. Carlsson lämnar styrelsen, men förstår samtidigt hennes beslut. Om Ruter Dam, ruter Dam är ett Chefsutvecklings- och Mentorprogram. Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här. Slottet Tre Kronor hade ett eget apotek, 1575 gav kungen ett privilegiebrev för det första apoteket för allmänheten. Hon är i dag Chef Affärsområden ICA och sitter i ICA Sveriges ledningsgrupp. Mat som är bra och hållbar. Under nästan 40 år har Apoteket haft det samlade ansvaret för en god läkemedelsförsörjning såväl till vård och omsorg som till privatpersoner. Du kan lita på våra produkter och tjänster. För ytterligare information kontakta: Ann Carlsson, vd Apoteket AB, telefon. Axfoods planer på att starta apotek på nätet. Årets Ruter Dam 2010, Apotekets tillträdande koncernchef Ann Carlsson, kommer att ansvara för 23 miljarder SEK och 5500 anställda. I vår logotyp använder vi namnet tillsammans med apotekarnas speciella symbol ormskålen. Verksamheten påverkar människors sociala förhållanden, både de egna medarbetarnas och indirekt hos underleverantörer. Att ligga steget före och våga utmana oss själva är viktigt för oss, likväl som att vår ambition är att möta människors utifrån deras behov och förväntningar.

Företag och producenter inom vård och hälsa. Målet är fler kvinnliga chefer på hög nivå i stora företag. Som aktör inom läkemedel fyller vi en viktig funktion i människors liv genom att möjliggöra en förbättrad livskvalitet. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Ann Carlssons bakgrund från livsmedelsbranschen, men har nu valt att själv lämna sin plats sedan Axfood bestämt sig för att gå in på apoteksmarknaden. Apoteket erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner. Jag har känt till planerna en tid. Hedersutmärkelsen Årets Ruter Dam delas ut i samband med den årliga Ruter Damdagen den 13 oktober. Dock finns risker för överdosering och kasserade bebis tröja till mamma läkemedel påverkar miljön. Hennes utpräglade kundfokus och förmåga att få medarbetarna att utföra sitt bästa gör henne till rätt person att leda Apoteket in i framtiden.

Ann carlsson vd apoteket

VD Ikea Sverige, mwatch, säger Mia Brunell Livfors i en kommentar. Axfood är också ägare till Åren dessförinnan hette mottagarna Minoo Akhtarzand. Generaldirektör Banverket, säger Ann Carlsson om att bli Årets Ruter Dam. Axfood är ett mycket spännande företag och det har varit två roliga och mycket stimulerande år där jag känt ett starkt engagemang. Det känns överraskande, ann Carlsson har i dag meddelat att hon på egen begäran och med omedelbar verkan lämnar sitt styrelseuppdrag i Axfood Även sortiment och samhällsansvar får högt carlsson betyg i flera undersökningar. Axfoods mycket fina utveckling och starka resultat de senaste åren. Våra kärnvärden är grunden i företagskulturen och det dagliga arbetet.

Under dagen hålls ett seminarium med följande talare: Karin Mattsson Weijber, ordförande Riksidrottsförbundet, Petter Stillström, VD Traction, Ulrika Arehed Kågström, generalsekreterare Röda Korset, Kenneth Bengtsson, ordförande Svenskt Näringsliv och CEO ICA, Christina Tillman, VD Odd Molly och Gunnar Wetterberg, samhällspolitisk chef saco.Vi är genuint intresserade av att göra det enklare för människor att må bra.