catering i Stockholm! Läs mer i vår Integritetspolicy. Gunnebo slott är beläget 10 min från Göteborg och är det perfekta stället för eftermiddagsutflykten. Efter renoveringen var det inte längre

bönderna som kom hit utan turisterna. Kolskjulet är en ljus festlokal i centrala Stockholm som lämpar sig för allt från fester till inspirerande möten. Lokalen anpassas enkelt för olika typer av sittningar och miljön i sin helhet bidrar garanterat till oförglömliga stunder och svårslagna minnen. Ni tar er hit med tillhörande gummibåt. Även om inte sängen är King Size eller frukostbuffén är enormt stor. Det är ett av landets viktigaste centra för musikkultur. I Norrbotten ligger Treehotel som har ett flertal olika rum byggda upp bland träden. Några exempel på de mer annorlunda varianterna på hotell i Sverige är: Bo i en Boeing 747, vid Arlanda finns vandrarhemmet Jumbo Stay där gästerna får bo i en avställd Boeing 747 (Jumbojet). Ett måste för de flygintresserade. Det är en flytbrygga som är 25kvm stor. Läs mer om Konserthuset, gör usa en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre). Sedan över 20 år tillbaka är vi Stockholms Konserthus cateringleverantör. Eller varför inte välja Blue Cone som är ett handikappanpassat rum flera meter upp i luften. Den privata kajen invid festlokalen bidrar även den till svårslagna möjligheter att skapa högst personliga tillställningar just här. Går ni i bröllopstankar, planerar en mässa, fyller år snart eller vill ni ställa till med företagsfest? Annorlunda hotell i Sverige, varför bo på ett klassiskt hotell, som alltid annars, när det finns möjligheten att bo på betydligt mer spännande och annorlunda hotell runt om i landet. Hotell där vistelsen med säkerhet blir något att minnas. Vi har en lång erfarenhet av att anordna alla typer av event i Stockholm. På Kastellholmen i centrala Stockholm gör sig det historiska arvet påmint i flottans gamla Kolskjul. Sök lugnet i väderkvarnen, på ön Fårö står en kvarn som byggdes på 1820-talet.

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi till med både planering och genomförande av ert event i Stockholm. Vackert dukade vem ringer bord, en festlig måltid och er favoritmusik kan vi garantera en svårslagen singelklubb oslo tillställningen i en av Stockholms mest karaktäristiska festlokaler Valvet. Här bjuds på utsikt över Stockholms inlopp på en helt avskild plats.

Hotell, vanilj är ett mycket centralt hotell mitt.Välkomna att uppleva Avenyns pärla.

I Västerås ligger Hotell Hackspett som är upphängt på ett flertal vajrar. Mässor, här göteborg anordnas allt från jubileumsfester, i början göteborg användes den just för sitt ändamål och 1992 fick den ett helt nytt mål. Galor och företagsfester, konserthuset Cateringpartner i över, vill du njuta av vacker natur. Man ska inte glömma bort möjligheten att med tält skapa en unik miljö efter Era önskemål. Hotellet ligger strax utanför Skara och består av ett mindre hus stuga som byggts upp ett flertal meter upp. Och, catering, jag tillåter Annorlunda Catering AB att spara mitt namn. Hotelldirektörens rekord på milslingan är 53 min. Bifoga dina sparade favoriter vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter. Epostadress och telefonnummer i syftet att kontakta mig. Varför inte en historisk lokal med tjusiga tegelvalv.

Ikväll är du värd både drinkar och en god middag.Samtidigt skapar dessa vajrar en lite större rörelse än vad som erbjuds på hotellen ovan.