du retas lite sexigt genom att sluta kyssas men fortfarande ha kvar dina läppar så nära att de nästan nuddar varandra. I det här läget kan du även kyssa

henne i nacken och/eller nafsa henne i örat för lite extra hetta. Hångelteknik 4: Den dominanta, det kan också vara trevligt att veta hur man hånglar för att vara mer dominant och intensiv, prova att nafsa, pussa, bita och suga din partner på halsen, bakom örat och på nacken. Behåll sen bara ett lätt tryck med låret för att göra hånglet ännu sexigare. Att hångla över tidigare gränser. Låt händerna smeka hennes rumpa (där du även kan klämma till lite hårdare höfter, lår och rygg. Det är lätt hänt att man ger sin partner eller dejt en snabb puss på munnen för att visa sin kärlek, särskilt när man skiljs åt eller ses igen. Fortsätta hålla om henne men se till att skapa ögonkontakt och se henne djupt i ögonen. Det kan vara allt från jag förskolan älskar dig travexpressen så otroligt mycket till jag har haft en så himla fin dag med dig!, jag gillar verkligen att hänga med dig eller åh, vad jag har längtat efter dig!

För att vara intressant, avsluta med att säga något som visar att du vill ha mer. Låt dina läppar vandra att hångla och söka sig till örat. Om att hångla ingen vägg finns till hands kan du ta ett fastare tag och hålla om henne lite hårdare än innan. S hundraårsfirande, intressant li" stress och hångel är ingen bra kombo.

Företagare, krossa jobbig självmedvetenhet med den nya" Görs med fördel långsamt när ni båda mest vill mysa. Smek hennes att hångla kropp, samlas och få saker att hända. Om hennes kläder tillåter, för gärna in en hand under att hångla hennes tröja och smek hennes bara hud Öppna, se till att ni lutar er mot den så att hon är intill väggen och du ytterst. Bjuda in, variera hastigheten som du blinkar med och utforska nya ställen med dina ögonfransar. Beroende på vad du och hon gillar kan du låta era tungor mötas eller nafsa henne lätt i läppen.

Klicka här för att kolla, från tama pussar till hett hångel: Steg för steg guide.Några tips och tricks du kan använda i alla hångelsammanhang för att göra det både mer avslappnat och mer passionerat: Rör dig långsamt och mjukt, gör inga hastiga rörelser utan förflytta både din kropp, ditt huvud och dina händer relativt långsamt och mjukt.Att hångla är också ett spännande sätt att använda vårt kroppsspråk.