till innerstadens högsta punkt. För att komma hit kan du promenera längs Katarinavägen från Slussen. Vad slår egentligen utsikten över Stockholm från en riktigt cool skybar? Eller att äta

en romantisk middag i solnedgången med utsikt över vattnet? Många av platserna är oupptäckta av stockholmarna själva och befolkas mest av turister som faktiskt tar reda på vart man ska. Om du representerar en större grupp (större grupper har mer än sex personer) som gärna vill prova Ballongflygning i Stockholm så fyll i formuläret nedanför så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt. Dubrovnik 24 oktober, 2018 Inga kommentarer Ett måste om man besöker Dubrovnik är verkligen att ta Dubrovnik Cable Car upp till toppen av berget ovanför staden, som ger en magisk vacker utsikt över, dubrovniks gamla stad, ut över, adriatiska havet, flera öar och hela Dubrovniks. En annan utmanare till titeln bästa utsikten i Stockholm hittar du i Himlens lounge och cocktailbar på 26:e våningen i Skrapan tidigare huvudkontor för Skattemyndigheten i stan. Den omfattande drinklistan skämmer bort dig med valmöjligheter, och om du blir hungrig är det bara att kila ner till 25:e våningen, där du hittar en blandning av svenska och franska rätter. Gå i Bellmans och misstänkta häxors fotspår. Strosa över Mosebacke, kolla klamydia utsikten från Katarinahissen, Fjällgatan och Sofia kyrka. Det är kanske inte helt rättvist att jämföra nyår på Stureplan med Times Square, men. Stockholm är det väl så nära ett New York-firande du kan komma i alla fall från och med. Ta med dig take away-käk, något gott att dricka och ditt bästa sällskap för en härlig dag i solen.

Fjällgatan ligger på sandaler Stigberget mellan Erstagatan och Renstiernas gata på avenyn Katarinavägen. Uppe på toppen finns dessa utsiktsplatser i flera våningar. Med sina 27, en restaurang om man vill äta eller ta ett glas vin eller en kaffe och njuta av utsikten. Börjar vid Kattgränd och slutar vid Skolgränd.


En tur och retur biljett kostar 150 Kn vilket är ca 225 SEK. Och härifrån har du en fantastisk utsikt över Riddarfjärden och Gamla stan. Men det tar ett tag, stadshuset och många kyrkor, bakom dem kommer du att få din belöning. Väl vinstskatt där går du uppför Yttersta Tvärgränd. Alternativet är vägen Klockstapelsbacken som du använder om du tar bil. Ett måste om man besöker Dubrovnik är verkligen att 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt, tripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på kosttillskott externa webbplatser.

Dubrovnik Cable Car upp till toppen av berget ovanför staden, som ger en magisk vacker utsikt över Dubrovniks gamla stad, ut över Adriatiska havet, flera öar och hela Dubrovniks stadsdel.Det är en fantastisk utsiktsplats och har också bland annat en restaurang och ett kafé med en trevlig brunch på helgerna.Dessa magiska ögonblick är verkligen minnen för livet.