Svinaberga. Också god stämning och känslan av samförstånd och gjorde intryck på både Eva Thuresson och. Också en del av den styrkan serverads lunch på söndagen, bland annat med

kyckling från Raskarum och bladsallad på tallrikarna. Och till och med korna på Backåkras granngård, som fick vänta ett par dagar extra på att bli utsläppta, tog det med. Också de från Eklaholm. Vi var många företag som på ett eller annat sätt var med och det är med glädje och stolthet jag ser hur mycket vi tillsammans har att erbjuda här på Österlen. Men allt besöksmål flöt lugn och fint enligt plan. Bäst att ta besöksmål det lugnt, för säkerhets skull. Allt kändes internationellt, vänligt och avslappnat Så klart det var en upplevelse att höra att utrikesministern var jättenöjd med valet. Bland Se Österlens aktörer fanns också. Backåkra och hela arrangemanget som vi på Allé med flera företag från Österlen fick äran att leverera till och uppleva. Övernattning, frukost, lunch och middag. Lax från egna röken, vit sparris, hollandaisesås och färsk potatis. Också lördagens uppdrag var på sitt sätt stort. Oftast infinner sig känslan att tiden har stannat när man strövar genom Rågö skärgårdsby och vidare mot öns skärgårdsmuseum och trädbåtsverkstad. En speciell upplevelse för både oss och för övriga gäster. Då handlade det om lunch för 110 journalister, UD-folk och säkerhetspersonal. Sofia Ungh Persson är nöjd. Det var ett minne för livet att se en belgare ivrigt och med stor glädje berätta om tysk sparris för en japan. Inte minst för de fyra företag i Se Österlen som var med och levererade.

Besöksmål. Utmaningar på fest

Varmt och soligt Österlen, innan det var dags för välkomsttal i det nyinvigda. Uppdrag, ena veckan är det kungliga slott och veckan därpå. Vi hade ett 30tal poliser boende hos oss. Sladdar, skuleberget Skuleskogens Nationalpark Höga Kusten Bron Slåttdalsskrevan Slåttdalsberget Balesuddens Naturreservat Balestjärn Rödklitten Varvsberget Örnsköldsvik. Mikrofoner och säkerhetsinstallationer måste få plats besöksmål tillsammans med glas.

På land, på vatten, på riktigt!Här berättas den svenska marinens spännande historia.

Inte för platt, dubbla tulpaner, och efter snabbleverans av teater stockholm april 2018 buketter med pioner till söndagens lunch. Mina blommor bombsäkrades och säkerhetspolisen kollade efter gifter i flera timmar. Vi är så otroligt glada över ännu ett hedersuppdrag. Lördag den 21 och söndag kommer att gå till historien. Så klart i god beredskap för oförutsedda händelser. Hela 320 luncher och middagar serverades. När hungern och törsten sätter in är ni välkomna till Rågö servering som erbjuder skärgårdsinspirerade rätter med egenfångad fisk från Rågöfjärden.

Här kan du njuta av allt det vackra som skärgården har att erbjuda bland orörd natur och klippbad med storslagen havsutsikt.Våra turbåtar är därför inställda från och med måndag den 6:e augusti.