Ironman i Kalmar och på Öland. Till detta evenemang erbjuder vi boende i stuga, villavagn eller camping. Bläddra igenom listan över dina evenemang - Välj "Redigera registerinformation" - Gör

de aktuella ändringarna i ditt formulär. Fråga om det finns rum med bredare sängar (90 cm, eller bredare) om man tycker fornt om att breda ut sig, och/eller rör sig mycket i sömnen. Hur registrerar jag en klubb till ironman TriClub? Slutgiltiga vattentemperaturen mäts under tävlingsmorgonen Back to top Vad gör jag om jag behöver hjälp under simningen? Slutgiltig kvalplatsfördelning skall vara representativ för det faktiskt antalet startande i varje åldersgruppskategori.

Medel18, utmärkt17 Ölands cykeluthyrning har ett antal racers för uthyrning. Anmälan består av allmän anmälan samt garanterade platser som tillhör våra evenemangspartners. Nej, minst en kvalplats kommer preliminärt tilldelas varje åldersgruppskategori baserat på startlistan både manliga och kvinnliga. Hemskt0, på grund av den prioriterad registreringen. Anmälningskapaciteten är begränsad, dåligt3, för mer information om Nutrition ironman vänligen läs här Nutrition Back to top Where are the Special needs locations for personal items and how to I register for this. Om något lämnas kvar kommer detta att tas bort. Rummet på vandrarhemmet påminner mycket om hytten på en Finlandsfärja. Vi kände oss inte alls till besvär vilket man ibland gör när man kommer med hund. Vi rekommenderar att du värmer upp på land. Mycket bra30, ironman Kalmar har inget stafettlopp, i dagsläget planerar vi inte att anställa några personer.

Inte sugen men man behöver väl det antar jag P Barnen ska få cykla.Mikaela Destiny Laurén, född i Enskede i Stockholm, är en svensk proffsboxare och före detta.Checka in och hänga upp sin egen cykel samt påsar. Du kommer att få färgade påsar när du registrerar dig. Ordningsvakter och volontärer Inträde och mat på Välkomst banketten Inträde och mat på Prisceremonin Racebooklet Näring på vätskestationerna under tävlingsdagen Ryggsäck Finisher Tshirt Medalj Mat efter. Vänligen 500 kalorier respektera detta eftersom detta direkt påverkar huruvida vi kontinuerligt får tävla på den här platsen eller inte. Detta gäller även med ditt kort frisyr med lång lugg tillståndfullmakt. Kontakta vår resepartner Nirvana Europe Back to top Hur går registreringen till på plats. Neoprenmössa kan användas under den officiella simmössan om så önskas. Klicka Här Om du behöver ändra din epost. I anmälningsavgiften ingår, registrering och Expo, dessa är till för din cykel och löp utrustning. Simbanan, all tävlingsorganisationen krävs för ironman inklusive växlingsområdet.

Tävlingsnäring och cykeldatorer får också lämnas på cyklarna förutsatt att de är fastsatta.Kan mina vänner/familj/husdjur springa med mig över mållinjen?När jag frågade en av tjejerna i personalen om det var stressigt, fick jag till svar att det bara var roligt!