vid fettsugningen och totalt 1200g hud och fett borttaget. Förberedande information och rådgivning, pris för konsultation med legitimerad sjuksköterska, ca 30 min kostnadsfritt. När går svullnaden ner efter bukplastik?

Kvinna 41 år före bukplastik (ingen lipo fettsugning utförd). Tejpa ärren 3-6 månader för bästa resultat, din kirurg visar hur du skall göra.

Konsultation till plastikkirurg gällande bedömning av patient från annan klinik eller från utlandet 1 000. Du kommer att få en gördel som skall användas dygnet runt under första månaden sedan ytterligare en mån på dagtid. Undvik stark solning av buken några veckor innan operation. Du bör tejpa dina ärr så länge de är röda. Lipo fettsugning av flanker sidor, fettsugning görs ofta i samband med bukplastiken för att trimma midjan. Ibland går patienten ner en hel del i vikt efter operationen. Efter Operation, du kan föra en bukplastik efter gastric bypass om du har mycket hud över efter viktnedgången för att ta bort bukplastik priser stockholm den överflödiga huden på magen och sträcka ut den. K Du kan justera alla dina cookieinställningar nedan. Stor, uteblivet besök till specialistläkare eller sjuksköterska debiteras med 500 kr Om man önskar att behandla flera områden vid en och samma operation ett.

Vid en bukplastik tar vi bort löst överskott av fett och hud på magen samt stra mar.I Stockholm (Teres Plastikkirurggruppen Malmö (Tereskliniken Malmö) och.Ta bort överskottshud på magen med bukplastik.


Magen blir plattare och midjan blir smalare. Ta kontakt med din plastikkirurg om du vill kontrollera att det inte är några allvarligare komplikationer som uppstått. Om det är mycket hud som ska avlägsnas kan ett snitt läggas från blygdben till navel för att få ett så bra göteborg budapest ryanair slutresultat som möjligt. Kvinna efter hel bukplastik med fettsuging flanker. Inte heller lyfta något tungt mer än ett kilo per arm under den tiden. Bukplastik är en operationsmetod som tar bort överskottshud och fett från magen och ibland även stramar upp magmusklerna. Graviditeter orsakar ofta att bukmusklerna glider i sär och det blir en bestående breddökning i medellinjen pussel affär efter graviditeten.

Det är vanligt att göra en bukplastik för att sträcka bukväggen efter graviditet, medan huden kan ha töjts ut efter antingen en kraftig viktnedgång eller en eller flera graviditeter.Kontakta oss Boka online Fyll i ett sökord och tryck på Enter Sekretessöversikt Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa användarupplevelsen som är möjlig.