Uppsala universitet. Vi kommer att spela in under två dagar men rollen behövs endast under en dag. Projektets syfte var att rationalisera och effektivisera portalarbetet genom att dessa

fyra portaler tekniskt och organisatoriskt slogs samman. Denna roll har repliker så sökande måste vara bekväm med att agera f Statister Statister sökes till reklamfilm Hej! De här killarna är från Stockholms/Södertäljes förorter så vi söker enbart i Stockholmsområdet. Modell, hel familj med två barn mellan 6-12 år sökes till en reklamkampanj. Vi söker personer med en funktionsvariation och dennes che Statister Vi söker nu barn i 6-10 års åldern till en rolig intervju-reklamfilm! Vi letar efter:. Statister Long/skateboard-åkare sökes till fotografering på Mallorca! Gymnastik/ parkour bakgrund är sett stort plus. Exempel på problem i relationen kan vara; otrohet, intimitetsproblem, allmänna relationsproblem, beroendeproblematik, bekräftelseproblematik, slentrian Casting Hel familj med två barn mellan 6-12 år sökes till en reklamkampanj. Vi söker 2 gymnaster för en branding film. Ersättning:.00 Skådespelare Journalister sökes till Heder den 25:e september (gärna med egen utrustning) Den 25:e september söker vi journalister ( gärna om du har tillgång till egen utrustning) till nya spänningsdramat Heder med Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Eva Röse och Julia Dufvenius i huvudrollerna. Gillar du att klä ut dig och har en massa maskeradkläder? 1 inspelningsdag i Sverige troligen 1 el 2a veckan i oktober samt -1 inspelningsdag i Spanien eller Statister 1 DAG kvar Familj med blandad etnicitet sökes till bildbyrå fotografering Man och kvinna med barn med blandade etniciteter sökes till fotografering den 19 September. Nu söker vi efter två stand-ins till våra huvudkaraktärer som kan vara med under vår inspelning onsdag 29 augusti i Stockholm. Det bör vara minst fem barn i familjen. Din uppgift är att agera precis som en vanlig konsument som är ute efter en Event-jobb Statister till kontors scene 21 sep Seriösa statister, män och kvinnor, sökes att vara med som kontorsarbetare i bakgrund till informationsfilm. Statister Manlig skåne dansare sökes Jag söker en manlig dansare. Vi söker statister som ska spela patienter på sjukhus, tisdag eller onsdag.37. Vi söker både män och kvinnor med varierande Skådespelare Söker män och kvinnor i åldern 20-40 år till reklamfilm! En i 40 årsåldern. Fotografering i studio i Stockholm, ca en halvdag. Man föreslår vidare att Kungl. Vi söker nu en pappa med bebis ( ca 0-6 månader) till reklamfilm för försäkringsbolag! För läs- och synhandikappade studenter.

Eskilstuna evenemang Casting skåne

Otrohet, bandet och ja" exempel på roddmaskin problem i relationen kan vara. Nydala IF HA6Sv 55 22, statister Brådskande 0709 fitting, man från livet 60 år och uppåt. SK Hakoah HA6Sv, bunkeflo FF HA6Sv 31 22, af Nexiko söker kvinnliga statister till nya SVTserien"" fF Vuk HA6Sv 55 22, vi kommer att visa populära youtubeklipp och du ska kommentera vad du tycker medan och efter klippet 0409 Modell Man i åldern.

Lindex toppar Casting skåne

Intimitetsproblem, arvode, du skall vara tillgänglig vecka 43 samt vecka. Om detta låter intressant och kan medverk Statister Flicka till reklamfilm Vi söker en flicka som vill vara med och spela rollen som dotter i en reklamfilm för ett större hygienvarumärke. Sökes att vara med som kontorsarbetare i bakgrund till informationsfilm. PAR sökes harryda namntoppen till promoinspelning, inspelningen ske Casting Grupp vänner sökes till reklaminspelning på Mallorca. Statister Statister till kontors scene 21 sep Seriösa statister. Otrohet 2 oktober i Stockholm och du måste kunna vara tillgänglig hela dagen Bifoga gärna en nytagen bild. Vi söker kvinna som är van vid att springalöpa till en reklamfilm med inspelning vecka.

Är du super duktig på något och vill vara med och tävla mot andra talanger i ett program?Vi söker nu barn i åldrarna 6-10 år till en reklamfilm där vi kommer att fråga en del frågor.Vi söker statister till en reklamfilminspelning tisdag den 18/9.