se din vänskap i en annan profil kommer de också att kunna se den i nyhetsflödet, i sökresultat och på andra ställen på Facebook. På det sociala nätverket

gillades inte länken, då någon av bilderna på sidan tidigare filtrerats bort som olämplig. Vill du faktiskt det? Men däremot kanske du inte vill stänga av personen som vän helt och hållet, det kan ju få konsekvenser i verkliga livet. Vad andra ser på min tidslinje - klicka på "visa som". Klicka på den lilla nedåtpilen och en meny fälls ned. Kom ihåg att innehåll som du väljer att dölja från tidslinjen fortfarande kan visas i nyhetsflödet, i sökresultat och på andra ställen på Facebook. Är det nödvändigt att hålla allting hemligt? Du kan se dina vänners sekretessinställningar på deras postningar genom att föra musen på datumsymbolen intill datumet. Fundera bara över vilka uppgifter som är väsentliga. 4 sätt att städa i nyhetsflödet på Facebook.

Håll muspekaren över Ändra vilka uppdateringar du får från. Big data, låssymbolen albumet syns bara för dig. I de album du själv har skapat kan du definiera sekretessen gällande hela album. Håll muspekaren över din väns status vänner i nyhetsflödet och klicka på den lilla pilen som dyker upp till höger. Internet, ett öga med en spegling av Facebooks logo i irisen. Jordglobssymbolen det här albumet är offentligt. Bild, de enskilda uppgifterna kommer du åt att redigera genom att föra musen till den rad där du vill göra uppdateringen. Du bestämmer vem som kan se vad på Facebook. Med den här funktionen kan du kolla hur din offentliga profil ser.

Håll muspekaren över din väns status i nyhetsflödet och klicka på den lilla.Detta stoppar allting från just detta spel, från alla dina vänner.Du kan själv ställa in vem som kan se namnen på dina vänner i avsnittet, vänner i din profil.Din väns sekrestessinställningar avgör vem som ser din kommentar. Därefter väljer man sekretessinställningar, facebook har insett detta dilemma och därför kan. Om det i stället handlar om information eller en inbjudan från ett dölja spel eller liknande kan du göra ungefär likadant. Skärmdump på inställningar av vänners vänlistinställningar på Facebook. Det här lyckas med att du skriver vännens namn i den svarta sökbalken uppe på sidan facebook under den vanliga blå sökbalken.

Behöver någon egentligen se din vänlista på Facebook?Du kan aldrig bli av med dem, de är ju Facebooks intäktskälla, men du kan välja bort annonsörer som du inte vill.Vänner : Gå till din profil, klicka på, vänner under din omslagsbild.