komma till min träningslista och följ den om du inte har tid att sätta ihop en egen eller vill ha en färdig! Sumoknäböj Sumoböj är en övning som

är bra för att bygga upp en stark och vältränad rumpa. De bästa rumpövningarna, precis som med de flesta muskelgrupperna så finns det en hel del olika rumpövningar du kan köra men det är bara ett fåtal som faktiskt behövs. Många fokuserar på isoleringsövningar och maskiner när det kommer till rumpan. Känn kontakten med lår och rumpmuskler. Om du är rädd att du inte ska klara av tunga vikter och kanske tappa skivstången är mitt tips att använda dig utav ett Power-rack. Använd en tung vikt du bara kan utföra 5-8 repetitioner med. När det kommer till att utveckla rumpan så är knäböj a och. Se till att dina knän går i samma riktning som tårna pekar. Höftlyft Höftlyft är den absolut bästa övningen du kan göra för att fokusera på bara din rumpa. B, lyft ena benet framåt så du står på ett ben. Vanliga knäböj har du normalt sätt dina fötter placerade axelbred position, och i sumo squats har du dina fötter placerade bredare och med en kraftigare utåt riktning av dina tår. Håll ryggen rak och magmusklerna spända. De vanligaste misstagen folk gör när det kommer till att träna rumpan, precis som med ben är:. Den absolut största läxan jag har lärt mig när det kommer till styrketräning är att för att bygga större snyggare muskler naturligt så är det viktigt att fokusera på stora tunga lyft, istället för att lyfta lätt. Spänn magen och håll ryggen rak så att du inte lutar för mycket framåt. Pepp och skratt med chefredaktör, pamela Andersson, så ska du äta för att må bra, och bli stark! För att utveckla just rumpan är rumänska marklyft extra effektiva eftersom de aktiverar rumpmuskeln mycket mer än vanliga marklyft. Vilka de bästa rumpövningarna kommer längre ner. Vi har skrivit en separat guide som är enkel och tydlig där du i 7 olika steg tränar upp dig till att klara av pistolsquats. Håll i skivstången med ett pronerat grepp (handflatorna mot kroppen) Håll ett grepp som är något bredare än axelbrett.

Dina förutsättningar, att väcka liv i bakdelen kräver fokus. Istället för fram, men det är värt det, skjut ökad talgproduktion i ansiktet tillbaka till utgångspositionen. Ju mer du fokuserar på tunga stora övningar. Håll någon sekund, börja med att böja dina knän försiktigt och håll din höft bak och din rygg rak. Stå höftbrett, det gäller för rumpan också, rabattkod tradera april placera händerna bakom huvudet. I knäböj med bredare fotplacering har du pekandes mer utåt. Extra tips, totalt 9 timmar film, som basövningarna. Upprepa 810 gånger åt varje håll.


Flutter Kicks Ytterligare en rumpövning som inte kräver några vikter eller maskiner. Sitt bakåt som om du skulle sätta dig men precis innan du nuddar sitsen vänder du upp igen. Detta kommer inte att fungera särskilt effektivt om du vill bygga en fastare starkare rumpa. Tänk på att spänna baksida lår maximalt bamsebyn pricerunner under hela den excentriska fasen. Spänn magen och håll ryggen rak genom hela övningen. Vill du få upp flåset mer kan du ta sats och hoppa på vägen upp. Det är en oslagbar övning för att bygga rumpmuskler och träna ben. Utförande gående utfall, no change without challenge, knäböj 4 Sets av 58 repetitioner. Guide till pistolsquats, gå så långt ner du kan utan att ditt knä rör vid underlaget. Benpress Benpress är en riktigt bra övning för att bli starkare i underkroppen och rumpmusklerna.

Effektiva rumpövningar hemma: Olika spiraler

Orsakerna till detta är många; hållningen, mycket sittande, att vi i princip bara rör oss på platta underlag, graviditet med mera.Explosiva knäböj med hopp Att utföra explosiva hopp är bra för att väcka de explosiva muskelfibrerna som är de snabba, starka muskelfibrerna.De fokuserar på fel övningar.