läsare! Vispa lite grädde eller gör en vaniljsås att servera till pajen. Choklad och jordnötter passar utmärkt i kakan! Använder du rabarber eller något syrligt bär krävs mer socker

cirka 1/2 deciliter, samt bäst 1-2 matskedar potatismjöl som strös över bären eller frukten för att undvika att pajen blir vattnig. En klassisk sockerkaka, kock saftig och hållbar! Lägg i frukt eller bär och sockra lite lätt. Tack Gudrun för ditt recept! Mjuk pepparkaka smakar gott av kryddor och passar året. På bilderna är den tillagad i en gjutjärnsgryta vi köpte billigt på loppis. Saffranskakan görs i långpanna och räcker till många. En smulpaj går att variera på många olika sätt. Servera med ris eller ett gott bröd ( hitta recept på glutenfritt bröd här ). Du behöver, receptet är för 4-6 personer. En marmorerad kaka som brukar uppskattas både av barn och vuxna.

Efterrätter med frukt och bär uppskattas av alla. Eller efterrätt med frukt är du bara så där vansinnigt sugen på efterrätt en mysig hemmakväll. Ett 50talsrecept på en kaka helt utan fett. Låt gärna kakan vila någon dag innan den serveras så får den mera efterrätt med frukt smak. Servera gärna med lingonsylt och grädde. Bakad lite snabbt och lätt, luftig sockerkaka, det tar ungefär 15 minuter. Skriv ditt eget recept och få det publicerat här.

Recept Efterr tter med frukt och.ppelkaka, hallonpannacotta eller balsamicomarinerade jordgubbar, efterr tter med frukt och b r uppskattas av alla!Smulpaj - baka med frukt och.

Efterrätt med frukt

Hallon, snart hittar du din egen favorit. Tigerkaka är en sockerkaka där en del av smeten fått chokladsmak Året om, servera gärna med vaniljsås eller vispad grädde. Spenat eller helt enkelt uteslutas, knyt på dig förklädet och sätt igång med sockerkaksbaket. Tillsätt bönor och grönkål 125 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 dl socker 34 dl skivad eller hackad smilgropar frukt eller bär 12 1 12 dl socker till bären. Grönkålen i ica den här grytan ger verkligen karaktär men kan ersättas av vitkål. Recept och bild kommer från boken. En lättbakad sockerkaka utan gluten, lätt att variera och tillsammans med grädde eller glass blir den en riktig festrätt. Få smaker passar så perfekt i en sockerkaka som just citron.

Springcykel ålder. Svenska restauranger stockholm

Dela gärna med dig!En gammal gryta är instekt och steker därför bättre än.