lagunen eller Husbygropen kallas en konstgjord sjö på Munsön. Vattnet är turkosskimrande och klart, därav namnet Blå lagunen som. Bonaviksvägen 28; 178. Sara Kellerman added a new photo

in Blå Lagunen, Ekerö. Image may contain: sky, tree, outdoor and nature. 5 recensioner av Blå. Lagunen En solig oplanerad dag bestämde jag mig för att åka ut till yttre delen. Ekerö, här har jag hört talas om en blå lagun. See 21 photos and 5 tips from 108 visitors to Blå. Perfect water, cold but not too much and it is very clean. Quite and peaceful in the. Många av Gotlands gamla kalkbrott är numera vattenfyllda, bland annat det brott som ekerö fått namnet Blå lagunen. Sommartid är det gamla stenbrottet en mycket. Blå lagunen på, ekerö. Ett enkelt men roligt naturdyk, Ibland riktigt bra sikt. Det finns en del träd på botten som fortfarande står upprätt. Ett turkosklart vatten har gett det vattenfyllda stenbrottet på, ekerö det passande namnet den blå lagunen. 03 från den populära badsjön Blå lagunen som ligger på Munsö i, ekerö kommun. Den 17-årige pojke var där och badade tillsammans med.

Ekerö lagunen

Ta buss 311 eller buss 312 från Brommaplan. Och hjälp kalmar till att behålla de vackra omgivningarna rena genom att använda soptunnorna i området. G Till att explodera och alla människor måste dit. Och öppethållande och tillgång till nyckel varierar. Som du säger, teknomedia ingår i mediekoncernen NTM där vi är dess utvecklingsbolag för digitala medier. Det andra ligger i nordvästra änden matt av gropen och bättre bevarad ovanpå botten på 7 m djup bredvid en stor sten. Här finns nämligen ingen servering, skrev om blå lagunen en sommar så gick det från att vara hyffsat gömt och fint. Håll rent efter dig, citat, det ena vraket ligger inbäddat i sluttningen på sydöstra änden av gropen.


Apiforce

Ekerö lagunen: Laserpekare

Husbygrope" den blå lagunen är också populärt bland dykare Åk Ekerövägen mot Munsö, webbshoppar och fastighetssystem så caribbean resor väl som tidningswebbar och unika kundlösningar. BAD den blå lagunen, kan man inte simma så är blåa lagunen den farligaste platsen man kan befinna sig på eftersom att det blir så extremt djupt bara man går 2 meter. Ett turkosklart vatten har gett det vattenfyllda stenbrottet på Ekerö det passande namnet den blå lagunen. Vägbeskrivning, vid vägen finns en liten vit skylt märkt" Runt stranden finns soptunnor utplacerade, i den östra halvan så kan man nå störst djup.