en natt i, köpenhamn, två främlingar som möts några timmar i en famn, och sen var jag förlorad, du minns väl det min vän? Det är bara

den där lilla detaljen att de där xx miljonerna lyser med sin frånvaro på banken. Redo att möta hösten! Snett över den slitna bakgården med flagnande fasader ligger en liten bistro som tillhör butiken. Feels good to be back! Lunch med sanden mellan tårna, poolhäng på Destino, coffee talk hotelltips sista kvällen i Palma. Stickad omlott klänning, tips på hälsocafé i Palma, formentera rekord, kaskadespya till sjöss, strandfest och en förlängd resa Överraskningsfest för lillsyrran och mina nya söndagar. En magisk sommarnatt i, köpenhamn, en stol blir plötsligt ledig och du tar den innan någon annan hinner. HÄR ) för 350 danska kronor, ett superfynd enligt mig. Lite så var vår dag i Köpenhamn och visst är det en helt underbar stad på alla sätt så det får nog allt bli en tur till snart igen. Den ölen fick inte följa med hem. Vi valde Strandvejen mot, köpenhamn och under dessa mil satt jag mest och gapade, hummade och drog efter andan. Kramisar T En dag i Köpenhamn fylld med design, öl och smörrebrödhome2tinyg200px200px. Ibiza nu kommer vi!

Häpp, om jag var lycklig hos Normann Copenhagen så var han som ica maxi special ett barn på kort frisyr med lång lugg julafton när han fick botanisera runt bland alla flaskor. En saluhall fylld med delikatesser och råvaror som säljs av slaktare. Men också ett tips för dig som vill köpa design till bra priser.

15 sevärdheter i, köpenhamn på en dag!Under den här promenaden kommer man förbi 15 sevärdheter i, köpenhamn.Bland annat Nyhavn, Amalienborg, Langelinie och Den lilla sjöjungfrun.


Loppis eksjö, En dag i köpenhamn

En dag i köpenhamn

Återigen hamnade jag i designhimlen när vi slank inom By dag Lassens concept store. Jodå jag har åkt här många gånger förr. Min Odd Mollyklänning svepte i de ljumna vindarna och jag skulle lätt kunnat slå mig ner här på bryggan och spenderat en hel dag. Tyvärr kunde jag inte ta dag med något hem.

Spa hotel nyköping? Axelssons massage utbildning

Chimi har öppnat butik!Du vill att vi ska släcka men jag vill ha ljuset tänt.