ett trädäck: - Det händer att besökare vill boka och se rummet just för att det var Ernst som gjorde. Vi gör ju ett tv-program som handlar om

inredning, som ska gestalta ett hem. Det är ju bara tv och de hinner inte göra klart allt. Kanske är det för att få andas in några minuter tv-historia. Ernst är en fantastisk person som lockar väldigt många människor. Före och under processen har vi en dialog med de som äger huset. Den 22 juni, dagen före midsommar, dyker han upp igen. Det är lite olika tror jag, men de flesta som är med syns, säger Marcus Nylén. Carl Jan Granqvist, 67, fick sitt hus renoverat 2011: - Det är rena folkvandringen, vi visar upp det under juli månad. Välkommen käre Ernst, kommenterar en annan. Vi har fortfarande stor hjälp av vad han gjorde här, säger. Jag tycker dock att det borde vara ett avsnitt varje dag av Ernst hela sommaren. 1 av 3, foto: Cecilia Möller/TV4, sommar med Ernst 2017. När man tar bort kranen i köket finns inga rör och inget vatten, det finns inget avlopp. Det är rena folkvandringen, berättelserna om hur Ernsts fanskara sniffar i mysfarbrorns fotspår blir bara fler och fler. Tidigare har Expressen skrivit om en krögare som fick besök av programmet 2011. LÄS också, felix Herngren i ny TV4-serie, lÄS också. Men det är mycket välgjort. Det gjorde livet lättare, att få den strukturen var kanon, säger han. Han har säkert en miljon som följer honom, berättar Per Fritzell. LÄS MER: Ernst Kirchsteiger avslöjar fusket i TV4. I en video på, facebook avslöjar programledaren att han ser fram emot att få förvandla kåken till en sommardröm i äkta Ernst-anda. Utgå från vad du vill använda rummet till. Vad han drar folk!

Per" säger Ernst, att vi inte hinner göra olika grejer. Så det kan jag förstå, här står det mer eller mindre som ett tvmonument. Mellan 20et ernst kirchsteiger hus kan vara av olika skäl. Det används inte precis som han lämnade det.

Läsa av kroppsspråk Ernst kirchsteiger hus

Än i gym dag är det folk som kommer och tittar. Huset är spännande, sommar i P1 och Ernst i rutan. Har Ernst berättat om årets objekt. Och så har detta kombinerats med ett stänk av nyfunkis. Från Österlen och den toskanska landsbygden. Utan att hitta Sommar med Ernst 2017. Expressen har tittat närmare på några av hans objekt sedan starten. Hantverkaren, robin WesterlingSvensson som har hand om restaurangen på Garpens Fyr. Carl Jan Granqvist sagt tidigare, då kan man gå runt och bli guidad. Marcus" per Fritzell som äger en järnbruksbyggnad i Järnboås i Bergslagen.