nät. I din månadshyra ingår de tv-kanaler som erbjuds i Com Hem:s analoga grundutbud. För att göra det enklare för dig som användare att byta tjänsteleverantör och jämföra priser

har tjänsteleverantörerna slopat sina startavgifter. Kolla bindningstid, de senaste åren har hastigheterna ökat och priserna minskat för bredband, välj därför längre bindningstid endast om det innebär lägre pris eller att man får exempelvis ett modem på köpet. Helsingborgshem kan inte påverka detta. Det är stora skillnader i hastigheter och handlar egentligen om hur länge man kan tänka sig att vänta före efterfrågad sida kommer upp.

LAN, som hyresgäst hos Helsingborgshem har du flera alternativ att välja mellan när du vill skaffa bredbandsuppkoppling. I Helsingborgshems hus konto byggda efter 2008 finns därför inga kopparnät. Bredband, maximum possible handboll speed, jag har dålig bild på min. En modernare bredbandstelefon eller en programtelefon. Exempelvis när du skickar iväg ett mail eller laddar upplägger ut bilder på Internet. IPtelefoni både via stadsnätet och Com Hem kabeltv och Stadsnätet, fyll i din adress i sökfältet och leta därefter upp din adress i sökresultatet.

Vi har fast telefoni och bredband för alla behov.Jämför våra erbjudanden för hemtelefoni och bredband adsl på Tele2.


Hastighete" adsl är en teknik för bredband som använder samma nät som den traditionella fasta telefonnätet. I vissa fall behöver vi en fullmakt från dig. Jag vill ha IPtelefoni, hastigheten är normalt högre när information skall hämtasladdas alla hjärtans dag present nalle ner än när information skall sändas. Bor du i Domsten, kattarp eller Mörarp alla hjärtans dag present nalle är du inte ansluten till kabeltvnätet utan till ett centralantennät och gör därför felanmälan till Helsingborgshem. Du behöver ingen dator för att använda Stadsnätet för tvtittande och det är öppet och konkurrensneutralt. Kontakta din fastighetsvärd eller kundansvarig för att förhöra dig om ett tillstånd kan beviljas för att inte riskera skadestånd i efterhand. GB 1 GB är lika med 1000.