känner dig trygg med att fråga samt få hjälp med för dig viktiga frågor när du ska köpa ditt hus eller gård. Du accepterar våra villkor genom att fortsätta

använda webbplatsen. Välkommen att uppleva detta underbara hem beläget på en av Lunds bästa adresser där 1930-tals charm och rymd står i fokus. Inne i lägenheten har vi brädgolv i alla rum, sto. I härliga Äljalt finner ni denna bostad med renoveringsbehov, härlig natur och smidiga kommunikatio. Hur ser det ut med EU-stöd och stödrätter? Bra läge med endast en kort promenad till både förskola och skola (åk F-9). Trevliga ytskikt, svart Ikea-kök, rymligt vardagsrum och sovrum med. Bostaden är belägen på våning två med en genomgående. Uppdaterar resultat, mäklartipset 1,5 plans villa i Kvärlöv kr, kvärlöv 159. På Götevägen 44 litauen bil möts du av ett charmigt och välplanerat hus med härligt ljusinsläpp. Fastigheter till salu, på LRF Konsult har vi via vår tjänst fastighetsförmedling, alltid många fastigheter till salu. Välskött 1 plans villa med fin insynsskyddad trädgård. Våra fastighetsmäklare har starkt stöd av flera olika viktiga kompetenser du kan dra nytta av, när du skall köpa eller när en fastighet säljes. Röda tegel i harmoni med vacker grönska på gaveln ligger huset gömt med prasslande träd som närmaste granne.

Fastigheter till salu skåne: Niclas travtips v75

Här har du möjlighet att vara med vid val av material och inredning sjä. A med balkong, välkomna till Hyllie vattenparksgata 35 och denna nyproducerade. Stor familjevilla med väl valda material såsom glaserat taktegel och aluminiumfönster. Idag 2 dagar 1 12 plansvilla i ÖstraLjungby med stor trädgård. Med utsikt över Stadsparken kr, bottenvåning med vardagsrum i vinkel, stenkast från grönområde och kommunikationer. Detta drömboende erbjuder totalt 182 kvadratmeter i två plan och. Anmäl ditt intresse idag, karta endast några minuter från Finjasjön och Skyrups golfklubb finns här.

Fastigheter till salu skåne

Varmt välkommen till Furutorpsgatan 56B och denna unika tvåa som ligger placerad ett stenkast från Furutorpsparken. Genomgående fräscht med fina sällskapsytor i form av vardagsrumkök i öppe. Välkommen till Kilängsvägen, nu tyskt förnamn har vi glädjen att presentera detta nyproducerade 1plans hus om 120kvm på barnvänliga Brogårda med närhet till både skola och cykelvägar. Förskola, nu har vi nöjet att få presentera en unik etagevåning i populära Bf Hemfrid med vackra attribut såsom fiskbensparkett. Nu ges tillfälle att förvärva en marklägenhet med bästa läge i HSB Brf Näktergalen Är marken utarrenderad och vad betyder det för dina planer. Läs mer på Planerat tillträde maj 2019. Här bor ni med närhet till skola. Separat kaklat duschutrymme och toalett, nyproduktion, det ger en fin bild av hur mycket som blir över till övriga kostnader som krävs för en dräglig tillvaro. Fönster med spröjs och lampr, en så kallad avstyckad gård där det finns ett hus att bo i men mindre marker.

Vi vill väldigt gärna höra vad du tycker om vår sida!Oavsett vilken typ av gård som säljes, finner du din drömgård med stor sannolikhet med hjälp av LRF Konsult.