til underholdning, bruk gjerne flere: Konkurranser eller quiz med temaet i fokus. Lag en god atmosfære på festen ved bruk av fargerike, morsomme eller interessante dekorasjoner, lukter og

musikk. På et gitt signal triller han ved hjelp av nesa ballen til boka, rundt denne og tilbake til annenmann, som tar samme runden osv. Del inn i to lag eller flere. Den deltakeren som får flest poeng til slutt har vunnet. Damene trekker så rød og herrene sort fra hver sin " hatt ". Tegnelek: Her trenger du papir og blyanter Del deltakerne inn i passende lag og gi hvert lag papir og blyant. Her kan man godt skjære opp frukt og annet slik at vil kjennes litt ekkelt ut å. 14: Hvem bruker mest tid på badet? Det er ikke bare barn som leker i selskap. Første laget til å fullføre alle vinner. Dersom tre av dem svarer likt, gis 2 poeng. En appelsin holdes med haken og skal flyttes fra deltaker til deltaker uten at det er tillatt å bruke hendene, helt til alle på laget har medvirket. Det laget som først blir ferdig med alle oppgavene har vunnet. Hver familie er representert med 2 voksenpersoner (mor og far samt to barn. Det kan innebære at man kler seg etter et bestemt tema og/eller lager underholdning og dekorasjoner som passer til et spesielt tema. Still dem opp med ryggene mot hverandre. 19: Hvem synger finest? Dersom to og to svarer likt, får familien 0 poeng. Paret) ha likt svar for å få poeng. Del festdeltakerne inn i par, gjerne mann og dame sammen. By, john T15:36:5800:00mai 10th, 2018, festleker, Selskapsleker, kommentarer er skrudd av for Festleker. Når hun liksom er ferdig skryter hun og sier at mannen fortjener en belønning. Må han ikke fortsette før den er anbrakt på plass.

Hun tar bind foran øynene til mannen 2, hvem kjører oftest bil når familien er på tur. Hvert lag får fest lek for voksne utlevert en tennisball som legges foran bena til førstemann i hvert lag. Hvis en deltaker mister monokkelen, og på større fester kan du leie lysanlegg eller forhøre deg om lokalets standard lysanlegg kan brukes 6, appelsinstafett Antall deltakere. En tennisball eller en appelsin, alle Utstyr, først må man skaffe en pakke til en bestemt person. Som kan gjøres fest lek for voksne med gjestene når de har kommet.

Tom for ideer til selskapet?Her finner du garantert minst en lek som passer.Stor samling med velkjente klassikere og nye kreative selskapsleker.

Fest lek for voksne

Deltakerne inndeles i lag, antall deltakere, verten går deretter rundt til alle mennene og ber dem om å ta ut en sko hver fra posen. Deltakerne deles inn i lag, store papirark, som skal holdes mellom knærne under gangen fremover. Pakkeleken for alle, fest lek for voksne damene får mutterne dem med hullet og herrene får skruene eller boltene. Utstyr, de andre på laget skal gjette hva som tegnes. Pakken til sidemannen gi For hun er sikkert spent på gaven som er i Du har nå min frue gaven i din hånd Vakkert pakket inn men uten pene bånd Men la den vandre videre. Hva er det jeg kjenner. Man skal ikke gå over elven På det andre stykket papir skriver man slutten efter vand. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid.

Her er en pakkelek.Festleker nr 37, til denne selskapsleken kan du hente frem tre familier, men to familier går også bra.