dryck får du hjälp med menyn och allt det praktiska. Då är det viktigt att lokalen har ett kök dimensionerat för att varmhålla mat till alla gäster. Quizet

funkar även om man inte har en svensk bakgrund, vilket är viktigt om man har gäster som kommer från olika länder, det kan vara svårt för dem om frågorna bara handlar om Tomas Ledin och Astrid Lindgren. Det här quizet har blandade, fyndiga och självklart somriga frågor och låtarna är både nyare hits och klassiska sommarplågor. Ett bra sätt att få folk att blanda sig är att förgylla festen med en kul festlek, dela upp gästerna i lag och blanda dem som inte redan känner varandra! Använder du dig av en cateringfirma får du också hjälp av välja meny - men kom också gärna med egna idéer. Om du har planerat att hyra en festlokal eller anordna festen hemma så har du några enkla tips på saker som man lätt glömmer bort. En ljuvlig fisksoppa, en mustig gryta eller en ungsrätt som kan hållas varm på värmeplattor på ett sidebord. Det finns inget tråkigare än att få god mat som kallnat. Något bubblande är alltid festligt att dricka till 50 -årsfesten. Bjuder du på lite större fest i en trevlig miljö, var inte rädd för att sätta en klädkod, det bidrar definitivt till den festliga stämningen om alla klär upp sig! 50 - årsfest klädsel När det är ett så pass stort tillfälle som du bjuder in till, var noga med att ange klädsel för 50 -årsfesten i inbjudan så slipper dina gäster förvirring. Gör gärna en överenskommelse med ett hotell eller två (kanske i olika prisklasser) och se om man kan förhandla ner priset något och reservera några rum, gästerna får sedan själva ringa till hotellet och boka in sig, men kan då ange "Marias frågesport 50 -års fest". Efterätten kan också vara något som inte behöver hållas varmt och som serveras på tallrikar eller i portionsskålar, kanske en god pannacotta med fruktsallad, där gästerna själva hämtar sin tallrik och serverar sig tillbehör. Övernattning Bjuder man in många till 50 -årsfesten som inte bor på orten kan det vara bra att hjälpa till och göra lite arrangemang för övernattning. Den sätter ramar och förutsättningar för festen och gästernas upplevelse.

Behöver du ett dansgolv, kul tipspromenad särskilt för 50 årsfesten Massvis med andra roliga festaktivteter som också passar bra till 50 års festen hittar du hos Ett annat alternativ för underhållning är att hyra. Fira 50, årsfest gör man lite planering innan så kommer det att ge massor tillbaks i form av feststämning. Men kom ihåg att det är du som festarrangör som sätter nivå och bestämmer vad som är viktigt för festen och gästerna.

50 - årsfest frågesport, grapevine har två olika roliga produkter som passar perfekt till 50 -årsfesten.Ett quiz som går 50 år tillbaka i tiden med kul blandade frågor och ger en härlig tillbakablick på det som hänt under födelsedagsfirarens liv.

Frågesport 50 årsfest

Kännas som ett måste och som ett projekt man inte riktigt orkar med just. Ofta blandar man människor från olika delar av sitt liv till dessa större fester. Roligast frågesport 50 årsfest blir festen om man blandar gäster som man har olika relation till och som kanske också har olika bakgrund. En 50års fest kan lätt bli väldigt stor. Men är det en stor fest blir det mycket jobb. Gästerna kanske tom uppskattar att få sträcka på benen och hämta maten. Vi har också en kul tipspromenad som fokuserar på talet för dagen.