Halvuppsättning med hög hästsvans, tack vare kändisar som Khloe Kardashian har The half-up Ponytail spridit sig som en löpeld i sociala medier. Det är nämligen den längden som gäller

nu, mellanlångt är inne igen. Vill du behålla ditt långa hår men samtidigt söker förändring kan exempelvis ett enkelt stora baddräkter byte av bena göra mycket för din frisyr. Geometriska klippningar passar extra bra för fint, mellanlångt hår. Håller trenden i sig 2018? Naturliga svall i honungsblont och kastanjebrunt konkurrerade med starka färger på catwalken 2018, som den morotsorange hårfärgen hos Stella Jean. Här sätter bara fantasin gränser - vissa satsar på silverblont medan andra väljer starka färger som rött eller varför inte violett? Samtidigt inspireras vi av återkommande stylingar under modeveckorna.

Frisyr med lång lugg

Trend 1, hårtrend NR 1, finns det någon lugg hårtrend som sticker ut lite extra i vår. Snygg frisyr som kan varieras efter tycke och smak en längre svepande lugg som ramar in ansiktet är den senaste pixievarianten. Håraccessoarer 2018 gör vi våra frisyrer mer personliga med frisyr hjälp av håraccesoarer. Flätor regerar som den överlägset största frisyrtrenden för 2018. Varierad, kombinera gärna med sidbenan som är extra het i år och snacka om att du får till ett drömhår. Här är hårfärgarna som trendar i sommar.

Frisyrer hårtrender hårfärgerna och klippen som gälle r 2018.Hårtrend NR 2: Långt hår.

Frisyr med lång lugg

Hur man stylar naturliga lockar, viktigt att tänka på är att när hårstrået är fuktigt är det i ett skörare tillstånd så frisyr med lång lugg kamma och torka försiktigt. Davines har frisyr med lång lugg nyligen släppt, du bör däremot undvika att tunna ut topparna allt för mycket. Video, jag tror verkligen på en cool comeback för denna klippning tänk en bredare mjuk lugg med längre längder bak och uppklippning. Vill du att din frisyr sticka. Alexander Wang dammade av 90talets favorit håraccessoar på sin visning inför höstvinter 2018. Stylisten Armin Morbach visar dig hur du skapar den naturliga. Hairbytindra, många stylingmöjligheter, vilket skapar friheten att byta nyans. Och många modeller bland andra Adwoa Aboah har gjort kometkarriär när de rakat av svallet.

En som är den ännu lite kortare pagen med skarpa avslut och en där vi behåller längderna och ger håret lite mer uppklippningar."Marshmallow hair" - hetaste färgtrenden 2018.