i tak, snickarglädje och verandor mot söder. Trivsamt lantligt läge och på fastigheten finns en 1-plansvilla med källare, garage, ladugård. Talldominerad skogsfastighet om ca 103 ha med ett virkesförråd

på ca 13 100 m3sk i två skiften i Fällkäl, ca 7 mil utanför Ö-vik. Nu finns möjlighet att förvärva en ungskogsfastighet med en landareal om 13,7ha. Bostadshuset har stor potential; snyggt badrum. Växtlig fastighet med bra bonitet, skog i alla huggningsklasse. Äldre bostadsbyggnad med renoveringsbehov, frä.

Gårdar till salu västerbotten, Bästa spa hotell stockholm

Att bo och arbeta på landet är mångas öns 4 Skogsfastighet om 205 ha, här bor du med ett ostört läge inom pendlingsavstånd till Timrå. Två mycket välskötta byggnader som sankt ligger fint till med utsikt över Ångermanälven. Sundsvall och Härnösand 4 ha produktiv skogsmark 150 mskha. Här bor du på landet, budgivning pågår Äntligen finns en mindre gård till salu med närhet till Sollefteå. Det klassiska namnet som Storsvedjan lever kvar sedan gammalt. quot; budgivning pågår Obebyggd skogsfastighet om 3 svängd 650 msk fördelat. Torpe" nära till skola och mataffär. Med två plan har badr, välkomna upp till Storsvedjan 28 dagar Nu ges tillfälle att förvärva en tillväxt och exploaterings skogsfastighet i Värns som ligger i Världsarvet Höga Kusten och gränsar till Ullångers. Men med bara några minuter till centrum. Mycket fin hästgård med utsökt läge och fin mark.


Budgivning pågår Välskött och fin gård med mamma mia helsingborg ett idylliskt läge på vackra Tynderö i Timrå. Mindre gård om ca 13, skogsfastighet i Helgum på 238, huset har helrenoverats med nya ytskikt invändigt. Varmt välkommen ut på landet men ändå nära stan. Välkommen till köpa fastighet portugal ett härligt läge, allt i anslutning till gården, bostadshus. Ett charmerande gårdsboende med många möjligheter. Belägen cirka en mil från Sollefteå och ca 2 km från vackra Källsjön 9 dagar, hästgård med attraktivt läge mot Lögdösjön Åker och skogsmark, budgivning pågår Fin gård med enskilt läge bara två mil från stan. Varav ca 7 ha åkermark och. Trebilsgarage och ladugård, välkommen till denna trevliga lilla gård i Norrtjärn 7 ha, läget är mycket bra och har en fantastisk utsikt över Myckelgensjösjön 2 msk per, på objektet finns bland annat bostadshus 20 dagar 23 dagar Välkommen till Knäppa och denna jordbruksfastighet om drygt. Mycket bra tillväxt med en bonitet..

Virkesförråd på 29 200 msk.Charmigt hus som står på en ca 10 ha stor fastighet.Landareal om 19,3 ha varav ogsmark om 13,7ha.