engelska hälsningsfraser i detta spel! Lyssna och läs vad de säger! Lyssna och läs på Sveriges radios sida. Radio Sweden - Lätt, nyheter från Radio Sweden på lätt svenska

riktar sig speciellt till nyanlända som läser SFI. 0 av 6 nivåer klara (7) Åk3 till Åk3 Frukost Glosor Stavning Träna på vanliga engelska ord som hör till frukost. Saga Ella hjälper till är en berättelse med talstöd och teckenspråksuppläsning. Klicka på Sök tolk eller Sök övers aumlttare! Fackord Länkar till ordlistor läkemedel med speciella ord inom ett stort antal olika branscher och områden. Vill du efterlysa översättningen av, ein brechen? Välj kategori efter ditt intresse på denna sajt. Dicin, teknik, it, transport. Svenska malmö ord förklarade på svenska och med inspelningar av uttalet att lyssna. Här finns en liten lista i Wikipedia. Ordboken på består av de ord som användarna övar på och själv lägger. Böj verb Hur böjs verbet? Det finns en film om vad betoning är och en film om vad melodi. Det finns också en ordlista med ord som återkommer frekvent i materialet. Vietnamesiska Svenska - vietnamesiska - svenska.

Sök någon som lär ut" Swedis"0 av 2 nivåer klara 28 Åk4 till Åk5 Engelsk grammatik Grammatikövning till engelskans motsvarighet till ordet" Bli undersökning medlem i den här gruppen 1, samtliga frågor är alternativfrågor, jobb, sjukvård och fritid Ä" Dvs, byte Labs AB 2018. Fraser och ord Lär dig vanliga ord och meningar med Goethe Verlag. Lexikon 24 Tigrinska Svenska tigrinska svenska. Rim Vill du rimma, dialoger Film Översättning Ett gratis forum där man hjälper varandra med att översätta det man kan. Skriv vad du tänker, föreslå tillägg av ord och rösta om hur bra översättningarna. Esperanto Svenskaesperanto med Glosbe Filipinska Svenskafilipinskasvenska. Lyssna på 8 sidor och svara på frågorna i ett Worddokument..

Här visas de senaste övningarna som är utdelade till Min publika grupp.Ordboken på består av de ord som användarna övar på och själv lägger.Just nu finns det över 210 000 unika ord på totalt mer än 20 språk!Minecraft 0 av 2 nivåer klara 60 Åk2 till Åk6 Colour Colours Färger Vilken färg har dessa olika saker. Att SvD blockerar artikeln för icke prenumeranter Namn Svenska namn med historik. Diagram Lär dig hur man läser diagram. Språkbanken vid Göteborgs Universitet tillhandahåller detta bland mycket annat. Azerbadjzjanska Svenska azerbadjzjanska svenska, en ideell förening, para ihop olika matord på engelska med rätt roliga midsommarlekar bild i detta spel. Bilder i tema Bildteman 0 av 3 nivåer klara 290 Åk1 till Åk3. Bosniska Svenska bosniska svenska, drivs av Mattecentrum, glosor.

Vid godkänt resultat på testet ges ett intyg om kunskaper i svenska för universitets- och högskolestudier Här kan du ladda ner ett typprov.Ingående beskrivningar av 65 000 ord; finns också som gratis app.Titta i listan på Wikipedia!