det lite mindre med 112 eller 266 bitar. Hitta ditt favoritmotiv och beställ vårt pusselspel av din egen bild online. Det är sunt och utmanande! Så stäng av din

TV och lägg din iPad åt sidan några kvällar och spendera din tid med en trevlig hjärngymnastik. Till vänster kan du välja hur många bitar du vill ha och i pusslet. Det är också mycket populärt att lägga pussel med världskartor. Dessutom kan du beställa det trevliga. Hos cewe kan du lägga pussel som ni garanterat inte har sett förut. Ladda upp den bild du har valt på vår hemsida och varsågod, ditt pusselspel är på väg till utskriften och snart på väg till dig. Vi kan göra ett pussel av din egen bild. Så det finns roliga och spännande utmaningar för både stora och små. Ett pussel med egen bild är också en riktigt fin presentidé till både stora som små. Du kan välja mellan olika typer av pusselspel och olika storlekar. Pusselspelet ölspel är tillverkat med hög kvalitet med vackra, lysande färger, och din bild är också tryckt på framsidan av lådan. Dessutom kan du skapa många andra olika fotopresenter med dina egna bilder, som till exempel en kudde med din bild eller den alltid populära och personliga cewe fotobog. Men nu kan du designa dem själv med motiv som kommer att väcka glädje och skänka leenden till de små ansiktena. Leveranstiden är ca 2-3 veckor. Spela pussel med eget motiv gratis. Beräknad leverans* tis 4, fraktkostnad från 49,00 kr, relaterade produkter. Pusselspel för vuxna, vuxna kan också dra mycket nytta av att lägga pussel.

Zipline göteborg Gör eget pussel

Beställt idag 43, köp ett pusselspel lindex summer sale med 1 000 bitar eller 1 500 om du verkligen behöver utmaningar. Liksom du kan trycka världskartan mälarslott på canvas kan du också lägga ett pussel med världskartan. Ofta är det pusselspel med Disney och andra kända och älskade figurer och motiv från filmer som är populära motiv på pusselspel för barn. Pixum erbjuder nya modeller av fotopussel 1, pussla med egna bilder på nätet.

Pussel med eget motiv (1000), pussel med eget motiv.Vi kan göra ett pussel av din egen bild.Leveranstiden är ca 2-3 veckor.

Ikea begagnade möbler blocket Gör eget pussel

Till exempel våra memoryspel bodum åhlens med bilder. Där du samtycker till att få bilden på pusslet att dyka upp. Skriv även i mailet vilket ordernummer du fick i din beställning så att vi lättare kan matcha bilden till rätt order. Lägga onlinepussel med egna bilder, om polarn och pyret fleece du vill beställa ett pussel med egen bild gör du på detta sätt. Du kan också göra ett pusselspel för ditt barn med en bild av honomhenne och hanshennes bästa vän. Barnets husdjur eller en av barnets favoritmotiv. Skapa mysiga stunder för att samarbeta och njuta tillsammans. Behöver du inte ibland dra ner på tempot och slappna. Då har de en trevlig sysselsättning på kvällarna eller det kan till och med bli så att de lägger pusslet tillsammans med barnbarnen.

De 3 nya pusselspelen består av 500, 10 bitar.Pusselspel som present Är du på jakt efter en present?