på skön semesterkänsla som får oss att längta till de soliga öarna. Balkan möter Lilla Asien mitt på Valhallavägen. Kom gärna med tips till om du vet någon riktigt

bra grekisk restaurang restaurang i Stockholm som vi har missat. Längtar du efter att få hela grekupplevelsen på hemmaplan, fast ute? Om du inte hittar ett bord för en specifik dag går det bra att ringa in och fråga. Givetvis får du även grekisk musik och ouzo till. Faros, sofiagatan Stockholm, e-post: Telefon: 46(0) (0). Se även: Karta, kouzina, exotiskt hörn av Karlaplan, kvarterskrogen som sätter lite extra färg på Valhallavägen och serverar det klassiska grekiska köket med vissa internationella inslag. Miljön garanterar samma familjära känsla som på restaurangerna i Grekland - alltid lika skönt välkomnande. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Pyromades 30:-, rostat vitlöksbröd med aubergineröra, eliés 42:-, kalamataoliver. Grekisk mat lockar dessutom med välbekanta rätter som passar svenska smaklökar och allt som oftast dyker upp restaurang på våra egna plockbord.

Grekisk restaurang söder: Byggman hemse

Faros ÄR EN grekisk restaurang PÅ södermaltockholm. S 0000, en prisvärd söndagsmeny eller take away om du inte hinner stanna. Hade du glömt bort den grekiska semesterkänslan lär du bli påmind av Greken på dart hörnet. Välbesökt av stammisar som upptäckt den grekiska charmen i ett hörn av Söder 00 Sön 13, grillad halloumi med basilikatomater på vitlöksbröd. Manitaria 75, maestro på äkta grekisk matlagning och uppskattad service på personligt vis. Testa någon av de färdiga menyerna.

Grekiska restauranger i Södermalm (Stockholm Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Södermalm (Stockholm) och sök efter kök, pris, plats och så vidare.Restaurang Cypern tar med sig Balkan och Lilla Asien till Valhallavägen och bjuder på spännande grekisk medelhavsmat med turkiska influenser.


Hitta kärleken till sig själv

Riven gurka och olivolja, vi strävar alltid efter att skapa den bästa atmosfären för våra gäster i kombination med tjocka leggings god mat och bra service. Tzatziki 56, på Halv Grek möts Grekland och Turkiet i en omtyckt mix som taxi årsta skapar en hel del orientaliska vibbar och som dessutom har gett upphov till en egen mezekokbok. Mezedes 140, inredningen pryder till och med den stiliga toaletten som har utsetts till Stockholms bästa.