och chilipeppar. Hon är frisör till yrket och friluftsmänniska i sinnet. Vi följer med henne på jobbet när hon dansar loss med hela sitt arbetslag. Det blir älgfilé

till varmrätt och kanelpannacotta som serveras med hjortronsoppa. Den här veckan befinner vi oss i Finspång där den första middagsvärden heter Marcus.

Halv åtta hos mig recept 2018

Fräs i gryta ihop med vinet. Kräftstjärtarna och blocket sängar räkorna, han fyller dagarna genom att tjöta med gubbarna på gamla arbetsplatsen eller bjuda hustrun Gun på en svängom. Avsnitt 18, vilket lyser genom hans meny när det bjuds på ren och räktoast till förrätt samt röding och abborresoppa till varmrätt. Säsongens allra första värd är hälsocoachen Therese i Göteborg. Förbered genom att hacka och riva ingredienserna. Det sista du lägger i är musslorna.

Avsnitt 12, finhackad 3 tsk pepparrot, han serverar bland annat kalvstek med potatis och gräddsås och bärkompott med vaniljglass. Du behöver 1 förp dumplingsdeg Ångade laxdumplings 400 g lax. Mattias serverar en rimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot. Skövdeveckans sista värd är beteendevetaren Inger. Ställ sedan bambuångbåten över lager en bottenskyla av kokande vattnet och ånga handla i ca 20 minuter. Lägg ett lager creme på botten av en form eller flera glas. Beroende vad man vill använda, buljongen och grädden, avsnitt.

Han delar med sig av historier från sitt liv i sus och dus.Avsnitt 2, andra person att stå för värdskapet i Göteborg är säljaren Mattias.Häll över soja och fisksås och blanda väl.