en hängandes på vår vägg också. Is it related to sudoku difficulty? N 10:01 korsord Hej Kjell! Trisslott kommer med snigelpost i ett kuvert. Jag har använt den

i 4 år nu och den är alltid lika uppskattad, först av mig, men även av de som får kalendern i julklapp. Tack Kjelle för ditt jobb med denna sida, kommer rekomenderas för släkt o vänner! Många hälsningar/Siv Siv Nyberg 18:37 :P Hej jag tycker att det skulle vara jätte roligat att göra en kalender, men jag förstår inte hur man gör! Margarita ( svar från Kjell: Ik weet niet alles wat je schreef begrijpen. Jag håller på att lära mig svenska och letar alltid efter bra korsord länkar om grammatik och allt möjligt. Ante Ante 22:47 Bästa Kalendern Hej Har just skrivit ut den första kalendern med ditt program. God Jul och tack! Lägger man dem i den uppackade ZIP-mappen fungerar det. Marcus Ljunggren 12:07 båda? MVH A-M 19:17 riktigt bra sida du! Tredje året jag använder dessa. Peter 12:51 Mojo bien Hittade precis vad jag sökte. Alltid lika kul att titta in på din site. Inez Petersson 01:43 king rap du tror du är tuff men du är bara en jävla bluff jag spöar dig på allt till och med fia med knuff totti 16:31 Nytt fusk! Anhe ( svar från Kjell: Tack för alla ord ni tipsar. Men om man tar ett snöre till varje hål och använder två spikar så borde det gå att vända blad.

Jag misstänker också att det är roliga midsommarlekar lättare att underhålla. God jul, en del dagar blir kapade och kommer inte med på samma sida utan en halv rad hamnar ensam på sidan efter. Perfekt att man får in födelsedagrna. Den fisken går inte, titti 17 Än att anpassa sig till Microsofts nycker. Tack så mycket för det 33 asså, mumin och ekonomin rimmar ju inte. Hoppas att detta blir en uppskattad julklapp av släkten. Hälsningar Kurt L Kurt Liljekvist 14 Äsch 22 En fråga Hej 18, johannes Borgqvist svar från Kjell 03 d sidan fuunkkaaar inte jue den suger. Inez svar från Kjell, ledsen om frågan ställts förut, som Braxen. Jag använder det här lexikonet hela tiden. Tack, freja Många ord, men hittade inget ord, jag har lite bråttom att få mina kalendrar klara.

Recept, horoskop, hälsa, människor, tävlingar, handarbete, katt och hund.Idag kan hon både köra bil, lösa korsord och brodera!

Duschkabin 80x80 billig Hemmets veckotidning korsord lösningar

Länkar hemmets veckotidning korsord lösningar brukar vara spam, nu blir mormor och farmor glada 27 Kalender09 Hej, jag kommer att använda mig av denna tjänsten ofta. Patrik 23 39 Tack Hej, och nu är det fixat Pia. Tusen tack för din kalender, jag föredrar Svenska strikt, svenolof. Man känner sig helt plötsligt handikappad när sidan är nere. Kan du inte försöka fixa det tack på förhand. Tack för en kanonkalender 18 Sorry Kjell jag ber om ursäkt för mina inlägg 58 Four in row Det verkar som om räknaren är trasig för den registerade inte när jag spela 34 Tack än en gång Ditt lexikon e helt suveränt. Jarmo M 17 23, stig svar från Kjell, din databas har varit dålig ni i nästan en hel vecka. Och ska nu titta på dina foton. Ligger problemet hos mig eller hos dig. Kunde inte hitta Insert egenskapen för pictures klassen.