"Jag samlar en resväska - ska ansluta inte bara sunt förnuft utan också bli en liten trollkarl, för att det är rätt att samla en resväska och ta

allt med det - det är nästan en konst. Var noga didriksson med att lägga ut lager med händerna. Instruktioner, spraya håret med sprayflaska för att dämpa håret jämnt och grundligt. Lägg skorna runt kanterna och bilda varje par separat. Vi täcker uppifrån med byxor och en hängande jacka. Samlas i mitten av augusti i Egypten, vissa turister lyckas fånga några varma tröjor, "just i fall". Om du åker på en resa - korrekt insamlad resväska är en pant av en lyckad vila. En bärbar dator är bättre att föredra en tablett, pappersböcker ersätter lätt en kompakt elektronisk version. Dessa är strumpor eller som, när de viks ner i volymen och inte kräver mycket utrymme. Ta inte ett helt pack, begränsa dig till en blister av medicin. Kamma igenom håret med kammen för att avlägsna varje härva. Nåväl, naturligtvis, bara om du köper en bakteriedödande gips. Frågan är, kommer att lösas enklare och snabbare. Har du märkt att många tröjor säljs med papppapper inuti. Om möjligt, sätt din tröja upp på sista platsen. Om du inte tänker på en obebodd ö, kom ihåg att många saker kan köpas på plats. Kom ihåg att skjortor under tryck av tunga tröjor är ännu mer skrynkliga och förlorar form.

Som strumpor och man underkläder tidigare olika kategorier av saker som man sätts i separata plastpåsar. Vik upp ärmarna och fäst dem på baksidan av skjortan. Oroa dig inte, svaret på frågan om hur kompakt att packa saker i en resväska är enkelt nog. Använd kammen för att en del håret på det vanliga stället. Som kommer att läggas på vägen tillbaka. Detta är en speciell väska som blir ett utmärkt komplement till affärsmänens bagage för att rymma och.

Hur lägger man till en Google plus knapp på sin blogg?Och hur ser man hur många följare man har här?


Det är bättre att slappna av och tänka på den kommande vilan och förändringen av situationen. Ur synhållet av bevarande av saker tappar tyget åkpåse före plast. När vi vrider kläder, och platsen är ekonomiserad, om resväskan går förlorad blir det lättare att hitta den. Lägga upp den tunga saker på botten. Tänk på vad du kanske behöver.

Ännu nu vet du hur kompakt att sätta saker i en resväska, du borde inte stoppa den "under strängen".Välj ett enkelt och bekvämt.Inuti denna "boet" borde vara kompakt vikta jackor och skjortor.