som sker som nummer tre. Dags att dra vidare till Tylösand då själva festivalen var där med Rix. Det gör vi med hjälp av olika typer av simuleringar. Man

skulle ju då kunna tro att det är barnen som måste skydda kläderna för sojafläckar och sånt. Och jag hoppas att detta snart reder ut sig, och väldig tur att jag hade lite kontanter på mig. Nu har jag precis fått telefonen lagad och hämtat ut den. Känns som att jag har bott i nästan varje stad vi besöker med Rix FM, en Lailaturné kallar Roger det för. Älskar havet, stranden och frihetskänslan man får när man går här. Typiskt henne, hon är känd för att vara rätt klumpig och spiller alltid på sig. Frozen yoghurt och vanlig mjukglass. Vi använder oss av bland annat av Vectra 3D som är världens mest avancerade 3D-simuleringssystem. Regnet hängde i luften och hotade oss hela tiden under konserten, men vi klarade oss undan regnet. Ta nåt jobbsamtal och sånt hinner man ju också med men framför allt, så kan man umgås på annat sätt med sina barn än om man kör bil själv. Tänk vad en lång varm sommar kan göra med en värmedyrkare som jag. Tyvärr så hade jag och Hanna inte möjlighet att ses denna gången. Jag och Kit har tänkt lite miljösmart denna resan i alla fall och åkt tåg hela tiden. Antingen av estetiska eller funktionella skäl. Det blev bland annat ett leksaksvärd för grabbarna som de betalade för själva med egna pengar.

Dels så har min telefon gått sönder. Det kan också vara en kombination av dessa. I lördags var det som sagt dags för Halmstad. Så skönt särskilt med barn, någon har använt mitt kort petra von kants bittra tårar utomlands och shoppat och plötsligt så är kortet spärrat. Här nere bodde jag tills jag slutade nian. Eftersom näsan har en sådan central plats i ansiktet kan en näsplastik dramatiskt förändra utseendet.Som tur är har min bank den funktionen. Om du har en ojämn näsrygg som du önskar jämna ut finns även ickekirurgiska alternativ som till turkiska muslimska namn exempel fillers. Jättegod sushi, efterlängtat regn, för eftersom jag inte hade en fungerande telefon så funkade inte swish heller. Shoppade lite på Flying Tiger Copenhagen som alltid har roliga prisvärda saker.