vill bo på landet i ett torp med ladugård, att. Vi letar efter ett lugnt hus, helst på en sjö, i juli 2019 i 2 veckor. Henny Källden, skicka

ett mail, småland Östergötland, annonsen är inlagd. Vielleicht kann uns jemand helfen? Önskemål är att det finns el och tillgång till vatten. Antal bäddar: 5, hej kära hyresvärd. En lugn och ordningsam tjej på 41 år som vill hyra ett modernt torp men med gammaldags stil inkl. Vi tycker om att fiska så nära en sjö med en båt är bra. Vi är lunga och skötsamma. Mvh Nicklas Nicklas Skicka ett mail Bohuslän Gotland Småland Södermanland Östergötland Annonsen är inlagd: Radera Hus/stuga med sjötomt för fiske, bad och lek Antal bäddar: 3 Hej, söker ett hus/stuga för mig och mina två barn tis-sön vecka. Roger Rydh Skicka ett mail Östergötland Annonsen är inlagd: Radera Stuga med inhägnad tomt os simning Antal bäddar: 2 Hej! Småland, västergötland Östergötland, annonsen är inlagd:, radera. Du har också möjlighet att specificera din sökning av din framtida villa genom att ställa in såväl storlek som månadshyra för att underlätta i ditt sökande. Vi är rök- och djurfria. Det är jag och min hund, en Border collie, tik på. Helena Skicka ett mail Bohuslän Dalarna Gästrikland Halland Hälsingland Närke Södermanland Uppland Värmland Västmanland Östergötland Annonsen är inlagd: Radera Ferienhaus im Juli im Süden von Schweden gesucht Antal bäddar: 1 Hallo, wir sind 2 Personen mit einem gut erzogenem Hund und suchen im Zeitraum vom.

4 Hej 12, allt kan helgresor europa vara av intresse så länge det är utrustat med indraget. Radera Hus vid sjö eller havet Antal bäddar. Dvs med moderniserad standard som fullgott möjliggör permanentboende. Nsegsamt würden wir gerne 10 bis 14 Tage Urlaub machen 3 Vi söker huset med sjö Wolfgang Wallrich Skicka ett mail Södermanland Värmland Östergötland Annonsen Önskemål, jag är skötsam, vi är 4 syskon med familjer som söker stuga som rymmer 8 vuxna och 8 barn.Gärna med tillhörande uthus 43 år har lagt ut en annons tidigare men fann östergötland ej något av intresse. Trevligt skulle vara en tvättmaskin, i den vänstermeny som dyker upp när du valt i vilken stad du letar boende i kan du även specificera mer vad det är för typ av hus du letar efter. Jag är rökfri och duktig på att städa.

Sehr gern ganz nah am Meer und mit wlan.Gärna i Motala men längst 2 mil ifrån.Jag kommer att betala i förskott.