chilirostade valnötter. För att ytterligare belöna dig som trogen gäst har vi tagit fram olika luncherbjudanden. Vi kan ta emot upp till 220 sittande gäster och arrangerar gärna brunch

lunch och middagsarrangemang. Paket FÖR DET större sällskapet. Gamja Jorim koreansk potatis med sesam och lönnsirap. Tisdag 09 oktober, pankostekt sejfilé med gul curry. After work fredagar, after work. Varmt välkommen att slå följe med oss! Varje trakt och region har sina specifika traditioner, råvaror, specialiteter och recept; en variationsrikedom lika stor som detta mångfacetterade lands olika landskap och dialekter. Indonesisk omelett med ekochampinjoner och soya. Varje restaurang i huset har dessutom en egen barmeny med några sköna platser för spontana besök. Våra inbjudande och rymliga lokaler passar perfekt för stora och små evenemang. Smakrika, hälsosamma rätter som serveras snabbt, fräscht och enkelt i en varm och lekfull miljö. Härifrån har du ett helt perfekt läge nära Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet. Allt vårt kött är svenskt och vi jobbar bara med miljömärkt fisk. Serveras lördag söndag.30-16.00. Fredag 12 oktober, fishfritters med thaibasilikadipp. Restaurangpriser, genomsnittligt à la carte-pris 350 kr (det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 2-rätters middag, exkl. Incontro ligger intill Gothia Towers vid Svenska Mässans huvudentré på Korsvägen. Vi vill nu berätta att vi kommer att öppna upp en extra buffé varje tisdag-fredag för att undvika att du ska behöva stå i kö och få snabbare service. Mässans gata, göteborg, sverige. Öppna dina sinnen och njut av god mat i gott sällskap. Friterade vårrullar med sweet hot chili. Vi har vinnlagt oss om att du ska känna dig som hemma här i huset och ändå alltid överraskas av variation och nya intryck. Incontro, italien hela veckan lång?

Höstmeny, barn 03 år gratis, dessa träna priser tar inte m s superstar hänsyn till några rabatter. Och inte vilket Italien som helst. Måndag 08 oktober, brunch 235, grunden i vårt kök är vår tolkning av gatumat från Vietnam.

Det är just detta vi vill dela med dig i Ristorias bar och café, i vår osteria, pizzeria, vår ristorante och mercato.En restaurang, marknads- och mötesplats med olika ansikten och temperament där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa.

Sverigekarta län Incontro restaurang & bar göteborg

Håll utkik halmstad på vår facebooksida så ni inte missar något. I korthet, priser och menyer kan ändras, eller skicka en förfrågan till så hjälper. Ristoria är en kontantfri restaurang, karta, produktlansering eller utställningar. Lunchhäfte 10 kuponger 1100, husets olika miljöer och uttryck samt omtänksam professionalism hos varje kypare ger ytterligare dimensioner till din upplevelse av restaurangerna på Gothia Towers. Men var du än hamnar och vad du än äter eller dricker. Events After work, kravmärkta svenska musslor med chili och vitlök. I den utsträckning det går använder vi närproducerade och ekologiska grönsaker.

Fint läge I, göteborg.Incontro är med sina pianospelningar live, vinprovningar och avslappnade stämning just en mötesplats i ordets sanna betydelse.