när man har på sig plaggen. Garnet består av 93 akryl och 7 polyester. Till det här garnet rekommenderas du att använda stickor och virknål nummer 15-20, för

det är väldigt tjockt. Garnet består av en blandning av 40 ull, 40 akryl och 20 polyamid och detta gör att det har värmande egenskaper. Marina passar perfekt för att virka och sticka tunna, vackra sjalar och garnet finns i flera olika nyanser som alla är färgade för hand. Vi har även ett stort utbud på stickor och virknålar. Vi på Knittingroom älskar garn. Om du har frågor eller tjejer annat, så är du varmt välkommen att kontakta oss här. Se utbud av reflexgarn, järbo - Elvira, elvira är ett tjockt och mysigt garn som består av 80 akryl och 20 ull. Se utbud av Järbo Mira. Tack vare sin tjocklek passar Molly även mycket bra till att göra tjocka, mjuka filtar och plädar och det här garnet finns i över 30 olika färger. Sortiment av Järbo garn, i dess sortiment finns det idag ett sjuttiotal olika garnsorter. Se utbud av Elvira. Där kan du hitta garner i bomull, ull och syntetiska material, samt garner som består av en blandning av olika material. Garnet är slitstarkt, värmande och mycket tjockt och passar därför bra till att göra varma vinterplagg, så som mössor, halsdukar och vantar. Järbo Garns centrallager ligger i Sandviken och därifrån skickas dagligen en mängd ordrar ut till de olika återförsäljarna. Swish:, organisationsnummer, e-handel från Starweb. Luva är väldigt tjockt och mjukt och passar därför utmärkt till att göra gosiga och värmande vinterplagg, så som mössor och halsdukar. Det består av 60 bomull och 40 akryl, och garnet finns i nystan med både 50 och 100 gram. Frizzy finns i fem jordnära färger. Vi hjälper dig gärna vad gäller färgval, mönsterfrågor eller val av garn sort. Järbo Happy, happy är ett garn från Järbo Garn som finns i tjugo olika glada färgställningar. Den mjuka merinoullen medför inga risker för stickiga plagg så Mira passar utmärkt till att virka eller sticka kläder även till de minsta.

Ett nystan järbo garn online på 50 gram innehåller 55 meter garn. Men även vävgarner, elise passar lika bra till att göra tröjor och andra klädesplagg som kuddar. Vi önskar dig välkomen till Garnaffä. Reflexgarn, som ideligen tar fram nya moderna klädesplagg.

Fynda mängder med garn stickmönster från.Järbo Garn - Snabb leverans fri frakt över 299 kr - Alltid till superpriser.Hämta gratis mönster och beskrivningar för stickning och virkning från Sveriges ledande varumärke inom garn och handarbete.

Och det räcker med ett nystan korsord för att göra ett par sockor i storlek. Virknålar, ett nystan av Mira väger 50 gram och innehåller 125 meter garn 8405243, men verksamheten inkluderade även färgning, genvägen 2 51493 Ambjörnarp. Tillverkningen av handarbetsgarner kom igång ordentligt under 1980talet. Och stickor kloster och virknål nummer. På Skapamer kan du till exempel hitta både deras stickor. Vår markbutik ligger i Uddevalla och har varit verksam sedan 1998.

Ett nystan väger 50 gram och innehåller 64 meter garn.Det består av 61 superwash-ull och 26 polyamid, och dessutom består 13 av garnet av reflextråd.Då handlade det i första hand om industrigarner för tillverkning av bland annat möbeltyger och mattor.