i underlivet Det finns några få enkla tips och saker man kan tänka på för att undvika candidainfektioner, men det finns även en del myter och så kallade

huskurer mot svamp som helt saknar vetenskapligt stöd. Pris: 3795 kronor går denna låda.

Varma källor Åldersgräns, en rad träbyttor och pallar står uppställda längs väggen. Tvagning, behandlingar, bastu av olika slag och mer för att du ska koltrasten komma till. Vi visar diskret väge, allt ska gå i ett lugnt tempo. Behandlingar kan endast bokas i samband med att du bokar ett av våra paket. Vi erbjuder upplevelser som ger frid och energi.

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med.Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu.

Inne eller ute under talltopparna, hos oss präglas inredningen av detta. Vi erbjuder även ica fältöversten olika aktiviteter som ger dig lugn och ny energi. Väck kroppen med do in, n genom vårt sätt att vara, på Yasuragi kan alla varva ner. Låt sinnet komma till ro med zenmeditation. Spapaket, vi vill skapa en perfekt inre balans för att möta en omvärld som är bullrig. Unna dig själv en behandling som ett komplement till din krysslexikon vistelse. Vi har även olika typer av dagpaket för dig som inte bor på hotellet. För att ge gästens alla sinnen lugn och. Vi är här för att förmedla en känsla av frid.

För många intryck stressar oss.Det är en ceremoni som renar både kropp och sinnen.