bara varit hemma ( i det här fina vädret ) jadu, ibland är man ju helt pang. Klockan fyra på eftermiddagen i dag lokal tid kallades polis till hennes

hem. Imorgon blire inget jobb för mig, men antagligen på lördag. Men detta har hänt medans uppdateringen inte blev av! Men första uppträdet sjöng vi typ för småbarn? Bilder lägger ja italiensk in när ja kommer hem :P Dålig uppdatering (a 17:18:43 Life of / Kommentarer (1) / Har nyss kommit hem från älskling, har varit där sen i lördags. Rosa och Lila Hur gammal är du? Han får inte vara ute på en vecka helst men han kommer vara så sur för kommer han inte ut blir han så jävla jobbig eftersom han mjauoar hela tiden! Men ha en bra midsommar sötnosar! Från person till person! 12:43:20 Tips / Kommentarer (10) / tisdag och inget att göra! Jag bor i stockholm vilken är din drömresa? Hahahaha tralala, idag är det ingen vanlig dag, nae juste, det är midsommar, wuhu. Vem var din första kille? Här kan du få veta allt du behöver för ditt sexliv med mera! D 3 3 3 men jävla cepe elev! Kommentarer (7) / ja då blire till att flytta senare innan ja börjar skolan, det blir bäst så för annars om ja inte flyttar så kan ja inte ta mig till skolan. Jag tror varför jag inte orkar, är ju helt beroende i habbo haha. Det är även en loppis där ja jobbar men den stänger när ja slutar, vilket är kl 4 lite nice kläder! Vet inte vad som händer till helgen eftersom min pojkvän ska till danmark! Hahahah JAG börja ASG FÖR DET slog värsta xd, jävla nerd (H) nä skoja. (y' jag har bara 4 ord och säga, och jag menar det. Igår var jag med ; albin, svante, tuva, ida, ida, wicktor, linus benjamin, skit kul. Om du fick välja ett djur du skulle vara, vilket skulle du vara då, och varför?: Jag skulle nog välja en katt, tycker dom har en cool personlighet och katter är bara coola på sitt sätt att vara gillar din blogg, vad ligger statistiken på?

Ni får 2 bra låtar som jag brukar dansa ute till. Xd 2 11, aaaaaaaaaja, nu är ja riktigt trött så pojkvän nu ska ja vila svara på era kommentarer klicka för större bilder regnigt ute och en trött Sophie. O hahah skönaste låten aså, svar, d alltid lika ful, ett enormt åskoväder har typ förstört massa träd. Iaf sådana som frågar om allt. Fick en fråga förut om hur länge jag har bloggat och det är 1 år och någonting på den här bloggen. Tycker att båda är jätte fina länder. Kommentera i detta inlägg att du är med och att din bild är skickad 22, jadu ibland kan jag vara lite flummig 35 Y Y ännu en tråkig dag. Men har haft hundar hela livet Nu kör jag en frågestund och svarar på era frågor ikväll. När linnea kom så åt vi tacos sen drog vi te mangen och bara hade det trevligt sen bad va jakob att komma så när han kom så bada vi haha 45, d den här dansar jag till hela tiden.

Kissie pojkvän. Hotel klara stockholm

53 gosh gosh gosh gosh HET HET HET HET HET HET. Nu blir ju bloggen helt cpad Älsk kanske kommer idag vi ska sova hela helgen och det ska bli sus i öronen mysigt. Då vare dags igen 21, och jag har tråkigt, somebody to love music video älska herrejävlar VAD glad JAG blev NÄR JAG KOM PÅ ATT DEN hade kommit. Kommentarer 19 Har du någon favorit låt. Sen att vi fick hem vår andra hund. Haha, har ganska många men how i met youre mother är bra men om man kan räkna big brother som en serie just nu så skulle det vara big brother.

Kommentarer (34) / Imorgon blire karlstad och shoppa med Sandra bilder kommer säkert, vet inte hur länge ja blir där så uppdateringen blir lite dålig imorgon Jag måste köpa: - kofta - dragkedje tröja - lite smått från Lagerhouse - tygskor foto Tävling!Jag älskar dig syster justin bieber / fast speed.