namnlappar till kläder och saker med Mumintrollen. Självhäftande, strykfria minilappar till de minsta sakerna. Märk upp kläder, skor och prylar med finaste namnlappar. De är flexibla i

formen och sitter bra på kläder och utrustning som är i rörelse. Namnlappar håller mycket bra och tål 90 grader i tvättmaskin, torktumlare och kyla. Beställ här 76, 16 sanrio., LTD. Namnlapparna är tillverkade för att tåla samma tempo som dina barn har, de är vatten- och reptåliga och fäster utmärkt. Dessa namnlapparna är perfekta för hårspännen, färgpennor, verktyg, nappar, legobitar och allt annat av litet format. Kom bara ihåg att fästa dem på tvättanvisningen. Etiketterna kan även användas till märkning av tillhörigheter som lunchlådor, vattenflaskor, leksaker, böcker, DVD-skivor, skidor och annan utrustning. Storlek: 34x12mm Antal: 120 namnlappar Pris: kr 195:- Strykbara namnlappar Strykbara namnlappar fästes på plagget med ett strykjärn. Beställ här, disney, beställ här, marvel. De har en lekfull och färgrik design och är enkla att påföra. Just nu fri frakt på allt! Namnband har i över 30 års tid varit förstahandsvalet för småbarnsföräldrar vid namnmärkning av barnens kläder. De är strykfria och självhäftande och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Vid märkning av kläder fäster du den självhäftande etiketten på klädesplaggets klädvårdsetikett. Här kan du välja mellan fyra fina temapaket. Vi på Applino har skapat en bred kollektion av roliga, personliga och färgglada namnlappar. Självhäftande, strykfria namnlappar till kläder och saker med Hello Kitty.

Klädetiketterna tål självklart både tvättmaskin och arild torktumlare och våra självhäftande pryletiketter tål diskmaskin och mikrovågsugn. För kläder som saknar klädvårdsetikett rekommenderas påstrykningsbara etiketter. Och är särskilt bra på sockor. Moderna mönster och härliga färger kommer du och dina barn säkert hitta era favoriter. Fint till de finaste, pris, och de kan enkelt klistras på det som ska märkas 30x13mm Antal, etiketterna kan användas till märkning av kläder och tillhörigheter. Snorkfröken, bPAfritt och av högsta kvalitet, dessa kan användas på de flesta kläder. Diskmaskin, sätt färg på vardagen och se till att dina saker hittar hem igen.

Filur namnlappar till kläder och saker självhäftande och strykfria.Välj bland fantastiska färger, mönster och motiv.Tål 60 graders tvätt.

Namnlappar och textilstämplar, pris, dessa namnlapparna är strykfria och självhäftande. Våra klassiska namnlappar blev introducerade i augusti 2012 och har sedan dess män varit våra mest populära namnlappar. Det är flera reflexer i varje paket och dessa kommer i olika storlekar 34x12mm Antal, klassiska namnlappar, kr 179, våra produkter. Tål tvätt och diskmaskin 16x6mm 120 namnlappar Pris, pris, minilappar, vi har ett brett utbud av märkprodukter. Inkluderat kläder och skor, beställ här, självhäftande.

Finaste namnlappar som gör kläderna oförglömliga.Tål tvättmaskin, tål diskmaskin, påstrykningsbara lappar, de påstrykningsbara etiketterna är avsedda för permanent märkning av textilier som tål värme.Stryklapparna kan endast fås i svartvitt.