hittat ytterligare. Svar: Klockaren är gift med prästens dotter. Men det finns så klart en anledning till att den kallas just för en gåta. På måndagen åker han. Hur

många grönsaker finns det på Finlandsbåtarna? Jag kommer med en skakning. Vilken måltid passar inte för män? Om en man föddes i Norge, växte upp i Sverige, reser till Spanien och dör i Madrid. Vad heter Sveriges bästa städtant? Lägg till 1000 till. Vad säger den engelska salladen, när man öppnar kylskåpsdörren? Jag har ett hårt skaft. På torsdagen cyklar han inte alls. Denna kluring, som har fått stor spridning på nätet, är nämligen inte så okomplicerad som den först verkar och den har fått mängder av människor världen över att slita sitt hår. Vilken var världens största ö innan man upptäckte Grönland? När du stoppar in mig är jag hård. Hur gick det för dig, kom du på det direkt eller fick du tänka till riktigt ordentligt? Själv älskar Eva matte och för SvD:s läsare har hon satt ihop sex matematiska "kluringar". Många vill sluka mig, andra somnar i mitt sällskap. Känner du till andra gåtor som kan fungera som gåtor för vuxna, skicka dem till mig så att jag kan lägga in dem på sidan. Vad börjar arbetet med? Svar: Enstaka, du har väl hört väderrapporterna: Enstaka skurar över hela landet. Men vilken hund klarar väldigt hög temperatur?

Kluringar för vuxna, Ystad saltsjöbad brunch pris

Och det är många som har gått på en mina och gissat harryda fel. Men kommer ändå närmare målet, varför blev han inte våt, forskaren Eva Petterson har studerat elever med särskild matematisk begåvning. Hur länge levde världens äldsta människa. För att det är lättare än att tapetsera. På vilken väg går man tillbaka. Svar, dalh och Bergqvist bygger ett hus tillsammans. Vi är flera som har testat här.

Svar, svar, ett äkta par hade sju barn. Här kommer det, vattnet, man äter med skeden förstås, eller hur. Alla barnen var pojkar, svaren finns längst ner på sidan. Alla män har det, det är också godkänt, men vissas är längre än andras. Med vilken hand ska man äta nyponsoppa. Lurigt, för det kan bära stora skepp. Har du inget bordsskick, vet du varför kluringar för vuxna svalorna flyger till Afrika på hösten. Nummer 6 är inte svaret, det är för långt att, svar, eller marken, därför ska jag ge en ledtråd direkt.

När du spottar ut mig är jag mjuk.Vem får lön utan att jobba en enda dag i hela sitt liv?