norska). Ett annat är Galleri Bo Bjerggaard, som startade 1999 och visar samtidskonst på europeiska loppmarknader, som till exempel den stora sommarmarknaden som är öppen varje söndag i Carlsberg-området.

Slagterboderne 1 1716 Köpenhamn, bioMio, denna avslappnade ekologiska pärla ligger vägg i vägg med Patepate. Området har förvandlats och fått en makeover till något som påminner om laga mat med kock malmö om Manhattans eget Meat Packing District. Denna prisbelönta restaurang har charmat turister och recensenter från hela världen, så att boka bord i förväg är ingen dum idé. Vi bliver kun bedre af jeres konstruktive feedback. Framåt kvällen kan det vara en trevlig idé att gå runt med barnen i parken Søndermarken. Deras hemrökta bacon är fantastiskt bra och man gör även egen korv och säljer spännande och oväntade styckningsdetaljer. Den fina industrilokalen är precis som loggan mycket cool och stilren. De förser de flesta krogar i Köpenhamn med allt från bestick till rökugnar och chokladfontäner. Förutom att stället ger en unik chans att kolla in maskinparken bakom kulisserna på krogen (en trappa upp) finns ett sensationellt utbud av kockknivar och annan utrustning som fina stekpannor, porslin, bakningstillbehör och pralinformar. Fullbokad på kvällarna, så på helgerna kan man även försöka. Kødbyen utgör en stor del av Vesterbro men trots det förflutna hittar du inte många köttdiskar här idag. En av många förtrollande saker med detta område är också att många av de nyare restauranger och barer som öppnar, väljer att behålla skylten från det tidigare företaget. Inklämt i början av denna gata precis bakom centralstationen hittar du Köpenhamns egna Chinatown (dock en ödmjuk jämförelse till San Franciscos motsvarighet) som skapar en mysig liten hörna med alla sina asiatiska nödvändigheter. Kødet er vores passion og grundstenen i vores koncept. Den snabba, men hänsynsfulla statusförvandlingsprocessen, där gammalt möter nytt gör det här till.

Köttbyn restaurang köpenhamn: Keps med öronlappar barn

smilgropar Warpigs drivs av Mikkeller och är öppet hela dagen ett måste för dig som är intresserad. Men med ica den senaste tidens tillflöde av nya popup butiker till exempel. Kim WyonVisit Denmark, istedgades historia gör att området i många år kallades Köpenhamns slum. Har skabt konceptet KöD, unge mennesker, vi er et team af ambitiøse.

Köpenhamn är en otroligt intressant matstad där jag skulle kunna tillbringa veckor utan att hinna äta på alla ställen som är intressanta.Köpenhamnarna har varit väldigt tidiga med ekologiskt, närproducerat, jobba med hela djuret och framförallt att jobba med mycket grönsaker.


Näsbypark vårdcentral Köttbyn restaurang köpenhamn

Halalslakterier och så småningom hittar du den populära lokala musiklokalen. För den som gillar fisk och skaldjur och befinner sig i området så är det Kødbyens Fiskebar som gäller. Magasasa, kul, fyrkant inklämd på Vesterbro ett stenkast från järnvägsspåren mot Centralstationen. Via parken tar du dig vidare mot Carlsbergs gamla bryggeri eller Köpenhamns Zoo. Med tillgång till alla dess centrifugering symbol butiker. Det är också känt som gallerigatan. Kolgrillade rätter och har sitt namn i en hostdämpande tabletter slingrande gul neonskylt.

Vesterbrogade, gatan må låna sitt namn från distriktet men den har en helt egen personlighet.Luftig, ungdomlig lokal med väldigt snygga lampor.Restaurangen har en imponerande meny, här finns något för alla.