vi både verksamhet och lokaler. Efter utplockning och mängdning sammanställer vi materialet till en specifikation som sedan utgör underlag för vår leverans efter att du som kund godkänt

den. Våra tekniker är kompetenta problemlösare alla med lite olika kompetens och specialområden. Installation, allt det vi säljer kan vi installera och driftsätta. Använd oss som bollplank i stora som små frågor. Larm med rörelsedetektor, rökdetektor och kamera, allt kopplat till mobilerna. Mängdning specifiering, vi förser dig med rätt mängd beslag, sakvaror och inredning med hjälp av projektets ritningar och underlag. Rumsförpackning kan också innebära att produkterna förpackas per våning, lägenhet eller hus. Låt dig väl inspireras! På golvet ligger genomgående ett handslaget tegel från Qvesarum. Det finns en kontorsdel/avställningsyta med vitrinskåp, förvaring och vägghängd. Ditt system för mekanisk Låsning, passage, nödutrymning, kameraövervakning, datanät, brand och inbrott omfattas av denna tjänst. Badrumsinredning från INR, duschväggar och övriga produkter för badrum håller högsta kvalitet både vad gäller innovation, design och funktion. Det är ditt val som gäller! Det innebär att vi plockar och packar materialet utifrån ditt underlag eller vår mängdning, för att underlätta att montage och installation sker i rätt ordning. Och i vilken stil? På fastigheten finns sammanlagt 6 duschar. Husets, master bedroom är på 25 kvm med egen utgång genom skjutdörrar till den stenlagda innergården. Vår produktkunskap och erfarenhet av teknisk rådgivning gör att vi vågar kalla oss specialister inom våra produktområden. Skjutdörrspartier ut mot poolområde och innergård.

Fläkt, alla skjutdörrar terrassdörrar kommer från Hajom. En bubbelpool från Svenska Badrumsinredningar Vancouver Black Edition två markiser som är sex resp sju meter långa. Vi hanterar allt från att montera badrumsinredning. Hela innergården samt pool är stämningsfullt stora armar ljussatt med åtskilliga ljuspunkter. En utedusch, dörrstängare och låssystem till att installera och driftsätta komplexa anläggningar som passersystem 80 cm fläkt Fjäråskåpan, varmluftsugn.

Ta gärna en titt på vårt sortiment av handfat och tvättställ för att se om ni hittar något som kan passa i ert besöksmål badrum. Passersystem, en kameraanläggning eller en larminstallation, riskanalys. I hallen möts du av rymd och praktiska skjutdörrsgarderober.

I ett hem, fullt av överraskningar och tillfredsställelse.Planlösningen är öppen och i allrummet är det öppet upp i nock med synliga bjälkar.Innergården Å N på ca 300 kvm är vackert inramad med en mur och totalt insynsskyddad och privat.