gott för barnen, nyttigt och ej innehålla för mycket socker. Rena experiment och undersökningar som de kan dra slutsatser. Barnen behöver då kläder efter väder. Som uppskattad, och överaskande

avslutning bjöds alla närvarande på glass. Ansvarig är Johan och Frank, klagomål/Synpunkter vadderade gäller för samtliga åtaganden: Klagomål, synpunkter och förslag från en vårdnadshavare eller en elev avseende dessa åtaganden riktas i första hand till den ansvariga personalen, som dokumenterar klagomålet och besvarar det så snart som möjligt. Föräldrakontakt, använd kontaktboken för meddelanden till fritids,.ex.

Fruktsam Lekar förskoleklass idrott

Därför har vi då utformat våra inriktningar nedan som ett arbetsätt för att tillfredställa barnens intressen och behov. Ninja warriorbana på veckans idrott En av veckans höjdpunkter. Att skapa en miljö där fransar barnen själva upplever att de är polska trygga och respekterade samt att alla barn respekterar varandra och vuxna. Detta har de angett som roligt och intressant för dem. Vi åtar oss, vi bildar grupper med barnen där de får vara med och diskutera och genomföra egna förslag. Idrott har eleverna 1 ggrvecka, vi fångar upp barnens stora behov av att röra på sig genom att erbjuda ledarledda idrottsaktiviteter av olika slag. Resultater från skolinspektionens besök hos oss. Det är också en spännande utmaning för barnen att få uppträda inför publik på våra uppspel. Vi samarbetar med lärarna i fjärde och femte klass för att se barnen under hela dagen.

Välkommen till Skattkammarens förskoleklass!Vi arbetar med lekar och övningar där barnen bland annat får öva samspel och kamratskap.

Vi finns alltid till hands för att lyssna på barnen. Vilket brukar betyda utflykter och besök på olika ställen. Det skall finnas rikligt med frukt och mellanmålet skall vara väl tilltaget. Badplatser, ansvarig är Johan och Fredrik, barnen har också goda möjligheter att umgås varandra och oss vuxna vilket är viktigt. Då brukar vi fira alla som fyllt år den månad tumring och bjuda på någonting gott. Grupperna avslutar sina arbeten med en utställning. Barnen använder iPads med tangentbord där de tränar att skriva olika bokstavsljud.