han att servera sina egna, samtida tolkningar av asiatiska snabbmatsrätter. Klassisk atmosfär med en ung och modern twist utlovas. Rörstrandsgatan 15, Vasastan Två kusiner från Marseille tar med sig

en bit av Frankrike till Hornsberg och öppnar rotisseri med vardagsrumskänsla och genuina rätter lagade på ekologiska råvaror och kött från frigående djur. Brunch serveras från och med den 9 september. Restaurangen är intim och elegant och utrustad med bar, dj-utrymme och middagsbås. Tegelviksgatan 85, Södermalm För kuponger mcdonalds att uppleva en bit av Texas, bege dig till Vasastan och Low Slow som drivs av ett par med rötter i både Sverige och USA. Redaktör Om guiden till prisvärda restauranger i Stockholm Guiden till prisvärda restauranger i Stockholm uppdateras löpande. Poké Burger på Fleminggatan öppnar även streetfoodstället The Seven. Fleminggatan 39, Kungsholmen I Il Butteros gamla lokal på Lilla Nygatan i Gamla stan öppnar Oummi - en ny libanesisk restaurang som har som ambition att erbjuda lexin nada svenska rätter som vi inte är vana vid att hitta i Stockholm. Här ska man få njuta av såväl maten som av utsikten över Mälaren. Boka i förväg eller sväng förvi sponant för en opretentiös lunch eller middag på budget-gastro-vis. Det blir två våningar fyllda med boule, barhäng, fransk mat och dj:s. Narvavägen 32, Östermalm Pat Prommeenate står bakom Pat's Place, som öppnar på Söder och kommer att servera thailändska "tapas" istället för de mer förutsägbara thairätterna. Scheelegatan 3, Kungsholmen Under våren öppnar Barrels sitt tredje hamburgerhak som kommer att ligga på Bysistorget mellan Mariatorget och Zinkensdamm. Detta är en samling av alla nyöppnade restauranger i Stockholm under 2018. Götgatan 132, Skanstull/Södermalm Stim December 2017 Fisk och skaldjur från grillen står i centrum för Narvavägens nykomling Stim, som öppnar i Oscars gamla lokaler. Bakom den nya pizzerian står Aadel Kersh, från Kersh Kafferosteri. Erik Dahlbergsallén, Östermalm Ett stenkast från Björns trädgård öppnar koreanska Madam Stockholm som kommer att servera både lunch och middag.

Midsommaröppna restauranger stockholm 2018

m fl slår upp dörrarna till sin senaste krogsatsning i anslutning till storsatsningen Carolina Tower i Hagastaden. Maten är fransk och atmosfären gemytligt varm och trång. Ta en fördrink eller kombinera din mat med goda med och unika cocktails från baren. Den här gången i anslutning till Clarion Hotel Sign. Tjärhovsgatan 5, sankt Eriksplan 1, södermalm Efter röda att ha satt Farsta på burgarkartan tog sig Bun Meat Bun in till Söderhallarna mitt på Medis. Karlbergsvägen 14, norrmalmCity Poké bowls och hamburgare står på menyn när fusionrestaurangen Poké Burger öppnar i The Bays gamla lokaler i Alvik.

Prisvärda restauranger i, stockholm.Tycker du det är lika kul som vi att testa nya?Då har du kommit rätt.


Midsommaröppna restauranger stockholm 2018, Hur länge ska en 14 åring sova

På Rådmansgatan öppnar länsvägar man en ny tapasrestaurang med inspiration från Barcelona och Katalonien. S Burger har på bara ett par år expanderat med flera restauranger i Stockholm. Hiphopveteranen Thomas Rusiak står för musik. Nu med både klassiker och lite mer grönt på menyn. Timmermansgatan 39, bockholmengruppens senaste tillskott där spansk mat. Vasastan Eriks Restauranger Eriks Gondolen, levinskyapos, närmare bestämt på bottenvåningen i ett nybyggt hus ritat av Wingårdh Arkitektkontor. Yxsmedsgränd 12 Ännu ett stammishak att vänta, södermalm I Derelicts gamla lokaler öppnar kockarna Jonas Lagerström och Danny Falkeman restaurangen Etoile där de kommer att satsa på en avsmakningsmeny med moderna.

Konceptet har tidigare gjort storsuccé på Manhattan och finns idag i städer världen över.Norr Mälarstrand, kajplats 464, Kungsholmen Folket bakom populära Matkonsulatet öppnar till våren en filial på Timmermansgatan nära Mariatorget.