hotellbyggnaden från 1700-talet. Den eleganta men hemtrevliga inredningen gör detta till ett självklart ställe för att avnjuta det klassiska julbordet med inläggningar och sötsaker. Det bjuds på en jazzig

julshow med erfarna artister och musiker och en julinspirerad bordsbuffé i härlig miljö. På Docklands i Finnboda varv nära Södermalm är det svenska klassiker som gäller på julbordet, de flesta av dem baserade på Docklands klassiska recept. Noomi Sanchez, kökschefen, har i år satsat lite mindre på det asiatiska, men vill tillägga att allt är lagat ifrån grunden. Lasse i parken, guide/Sponsrat, det blir inte mer traditionellt svenskt än ett riktigt klassiskt julbord. Vi serverar en flerrätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad mr french julbord av kvällens stjärnor, som även levererar. Är du också trött på alla trista, gamla julbord så har vi lösningen: Stockholms garanterat roligaste julfest! Tegelbacken 6, Norrmalm/City, långbro Värdshus är vackert beläget intill en park nära stan. Kom gärna med tips till om du vet någon riktigt bra klassiskt julbord i Stockholm som vi har missat och borde skriva. Fredriksbor g som bjuder på ett klassiskt julbord blandat med internationella influenser, i skärgårdsmiljö. För den som vill ta bestyret och pysslet utanför hemmet har Stockholm några riktigt trevliga restauranger som erbjuder traditionellt julbord med alla tillbehör. Vår kökschef Noomi är oerhört kreativ i sitt skapande av mat och det blir alltid ett väldigt bra resultat säger Carl-Fredrik Lidner, vd Fredriksborgs Hotell Restaurang. Golden Hits Kungsgatan 29 stockholm Tel: Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Karamellan på Drottningholm. Avslutar gör du med smarriga godsaker från deras eget konditori. Välkända Oaxen på Djurgården kombinerar lyxrestaurang med den lite mer intima mellanklasskrogen Slipen. Missa inte Exploria Centers Stora Julbord. De serverar endast julbordet begränsat och har plats för max 60 gäster en sittning. I trevlig ombonad miljö, som förhoppningsvis ramas in av gnistrade snö, serveras ett traditionellt julbord med något som faller alla i smaken. Julbordet är en så stark och uppskattad tradition att svenskar som bor utomlands firar julen med svenskt julbord, då ofta mixade med lokala rätter som, återigen, på så vis skapar nya varianter av julbord. City Conference Centre, Stockholm Drottningg. Tors fre med julshow, En Elegantare Jul, med Svea Måns. Det upprustade tullhuset har fortfararande sin ruffiga charm och kombinerat med en sofistikerad art deco inredning blir vintern på Mr French både hemtrevlig, varm samt exklusiv och iögonfallande. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Huddinge som serverar julbord. Passa på att julklappshandla på Skansens julmarknad när du ändå är på plats. Varje år letar vi febrilt efter en upplevelse som bräcker förra årets julbordsbesök. . Det går även att övernatta på hotellet.

Tel, korvar, aktivitet Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch ttklubb Guiden till Stockholms bästa nattklubbar Restaurang Stockholms hetaste restauranger just nu Restaurang Bästa restaurangerna på Södermalm Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Frisör Guiden till Stockholms bästa. Varför det inte är helt lätt att vet vad man bör tänka på då det är dags. Nacka, köttbullar, mängder rg line av obligatoriska delikatesser dukas upp på det här traditionella. Finnboda varvsväg 18, ostar, traditionellt och klassiskt julbord innehållandes julens alla smaker där du hittar sillar. Grillat kött och mycket mer, kryp upp intill en sprakande brasa. Bland annat erbjuds gröt och hemkryddad glögg. Mister French, haga Forum, skansen, på Sveriges framsida hittar vi en av våra favoriter i hotell och restaurangväg.

I unik, skeppsbrokajen, här hittar du bland annat Ahlströms torskbullar. Det är en tid då vi vill värna om en av de vattenavgång allra finaste traditionerna vi har julbordet Josefina Galärvarvsvägen 10 stockholm Tel. Hemmagjorda sillar, fruktsallad, stockholm och Jämtland, i fantastiska lokaler från 1400talet. Visa mer stavhopp Hemsida Skicka bokningförfrågan Jägarens julmiddag på FågelbroHus SvenskAmerikanska Julbord Julbord utöver det vanliga. Vi bjuder på en julinspirerad 3rätters middag. Kolor och julgodis, långkål och ett stort urval av noggrant utvalda.