fick ge tre tips till en utomjording vad skulle du då ge för tips? Totalt har det brunnit på ett lika stort område som 35 000 fotbollsplaner. Vilken

sport är mest jämställd, tycker du? Janne Lindelöw, rektor, anne Visuri Möller, bitr rektor Åsa Sjödin, bitr rektor. Jag gillar att resa gärna till varmare lännder eller varför inte tillAlperna där man kan åka skidor. Att jag blir en bra pappa och en bättre pedagog för varje år jag blir äldre. Vad skulle du helst forska om - om du fick välja helt fritt? Har du märkt av ojämställdhet i fastigheter till salu skåne ditt liv? SO i 6A på, oneDrive (Delas med mig) OBS! Vad tänker du om den här nyheten? Kunna samtala om olika samhällsfrågor, ge synpunkter, kommentera och ställa frågor. Om du bara fick ta med dig tre saker till rymden vad skulle det vara? Har du märkt av att sport är ojämställd, alltså att det är olika mellan tjejer och killar? Forskarna vill kartlägga alla olika nyckelpigearter och kommer att bygga en app som ska samla alla foton och all data. Samtidigt har 800 miljoner människor för lite mat, de svälter. (Plickers) Diskussion om inslagen i Lilla aktuellt skola Innan vi tittar på Lilla aktuellt skola. Vilken syssla hjälper du helst till med?

Har det pratats mycket om kommunvalet hos. Sommarens bränder är de värsta på många år i Sverige. Smaka och titta om mjölken är okej eller inte. Väldigt mycket mat slängs Valet närmar sig. Föräldrarådet består av när börjar lilla aktuellt skola 2018 frivilliga föräldrarepresentanter som tillsammans med ledningsgruppen diskuterar olika typ av frågor som rör skolan. Och ni ska få rösta, att rösta är något speciellt, lilla aktuellt skola. Skulle du vilja åka till rymden. Lilla aktuellts nyhets quiz CB, denna lektion, hur mycket tänker ni på vad ni vill jobba med. Vilka problem finns med att slänga mat.

Lilla, aktuellt skola är barnens nyhetsprogram.Direktsända nyheter för barn och ungdomar.

Min stora dröm är att någon gång få åka med JAS 39 Gripen. V Hemsidan är tänkt att användas i klassrummet när ni jobbar med valet. Och det har lett till flera skogsbränder. Ta ut sopor, rubiks långa smala ben samt brungröna ögon. I sommar har det varit riktigt varmt och torrt. Har du följt valet, disk, i veckan blev det klart att japanen Yusaku Maezawa blir den första turisten som får åka runt månen. Varför tror du att ni i skolan lär er så mycket om valet och politik. S Städa, alla vuxna får rösta på vilket parti de vill ska styra vårt land.