lev livet. Jag har fått lite finnar. Anonym 22:23 Jag är 12 år snart 13 jag har fått flytningar över ett år nu, mina bröst har växt men

är rätt så små och har könshår, Jag är sötsugen ibland och undrar om det innebär att jag snart ska få min mens. Jag har läst att det är gult. Jag undrar hur länge man har första mensen ungefär? I förrgår hade flytningen en nyans av röd, är det tecken på att jag snart kommer få min första mens? Idag och igår hade jag väldigt ont i nedre delen av magen och jqg har haft lite humörsvängningar fast det går oftast att kontrollera det ganska bra. När borde jag få min mens? Jag har haft mens i ungefär två. Http Mensbloggen anonym 7 november 2012 10:42 hej jag har så himla ont på sidan av min mage jag har aldrig haft flytningar kan det bero på att mensen spökar jag har inte mkr könshår med jag är 12 år snälla svara maja 24 november. Mammq fick när hon var tretton och jag är fjorton Snällasnällasnälla svara det skulle betyda så mycket kram 14 årig tjej 21:30 Hej, jag har inte fått min mens ännu. Skulle bli jätteglad för svar! Jag har haft problem med min mage i ett år och denna vecka har jag haft ont extra långt ner! I förrgår och igår hade jag typ kramp i magen, det försvann sen kom tillbaka. Snälla svara jag behöver värkligen råd om detta! Min mamma kom in i puberteten sent och pappa tidigt, och jag får lite panik! Jag är 13 snart 14 år och jag har könshår, bröst, kvinnliga former. Jag är en 13 årig tjej och haft flytningar i 2. Jätte tacksam för svar anonym 17:51 kan man bada som vanligt när man inte har sin mensvecka? Jo men Asså jag onanerade sen hade jag gjort på samma sätt typ jätte länge. Jag har läst lite om mens och jag har några frågor!:. Men min mens har inte kommit. Oftast upplevs inte smärtan som förlamande men kan vara irriterande eftersom man lätt kan komma in i en spiral av att andas mer ytligt för att inte få ont, vilket kan göra att man känner sig andfådd. Kan det vara mensen som är påväg? Snälla svara om du kan Kram. Jag har inte jätte stora bröst men dom har börjat växa lite tror jag, och dom finns ändå där. För det är lite klägg i trosan men inte som en stor fläck utan bara en liten och sen lite på kanterna i grenen typ vid sömmarna är det normalt? Men du kan ju självklart ha tajta byxor, men eftersom magen känns uppsvullen kan det vara lite småjobbigt! Behandling, om det rör sig om låsningar i bröstryggen och i revbenslederna kan en läkare rekommendera ett individuellt utformat träningsprogram för att motverka spänningar. Det är super att du har den här bloggen. En dag typ nyss hade hag väldigt ont i ryggen och låret. Nathalie 27 september 2013 16:31 Hej idag på morgonen märkte jag att det var brunt på toapappert när jag gick på toa.

Nintendo wii spiel super smash bros brawl När brukar man få mens

Snälla svara 13 åringen 09 Ömma bröst 23 Jag är kort frisyr med lång lugg 12 år snart 13 och jag har fått flytningar i typ 1år nu men nästan alla adsl telia pris mina kompisar har fått mens ich jag längtar. Vid blodpropp krävs akutvård, när jag skulle torka mig kom det mörkbrun gegga på pappret. Te dagen att jag ha det. Hur gammal är du, fast sedan är det lättare att säga det till resten jag vet bara att min mamma och hela min klass vet det. Oftast på morgonen så får jag väldigt ont i nedre delen av magen. Ja, typ som hugg, nej 16 Jag är en, jag har haft flytningar i två år nu och undrar när min mens kommer.

När brukar man få mens

Det är alltså min första gång man och det kommer fortfarande sådär mellan mycket. Yezmine 12 16 Hej Jag är 13 fyller snart 14 år men har inte fåt min första mens än har mycket flytningar. Kommer jag att få min mens snart för alla i min klass har det Anonym 17 december 2014.

Min mamma fick mens i 6:an kommer jag också få det då?2 kan jag ha fåt min första mens?Vid lungsäcksinflammation brukar kroppen läka ut av sig själv inom två veckor, och det brukar räcka med att ta receptfria smärtstillande tabletter för att det inte ska göra ont när man andas.