som lindrar. Cocraft Dränkbar pump Cocraft HS 400-DE. Du inhalerar som vanligt genom munnen men kan också sätta på näsadaptern, som följer med som tillbehör, och inhalera direkt genom

näsan. Kärcher Dränkbar pump Kärcher SP Flat Inox. Finns det något exakt motsvarande preparat, eller kan apoteket göra det åt mig om jag vet vilka ingredienserna är? Näsinhalation (för övre luftvägarna Sätt näsadaptern på inhalatorn. Sen hade vi (ibland) Vicks (igen) inhalator. Varning: - Låt inte saliv eller annan vätska komma in näsinhalator i inhalatorn - Förvara inhalatorn på ett torrt ställe i rumstemperatur oåtkomligt för barn - Delad användning rekommenderas inte. More from my site. Vi hjälper dig att hitta rätt Dränkbar pump Trädgårdstillbehör och göra ett billigt. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Genom att andas genom DSI-saltinhalatorn lindras, lugnas och stimuleras hela andningssystemet genom att de orenheter som förorsakar besvär i andningsorganen avlägsnas. Men vad var det för ingredienser i det? Uncategorized, posted by, gerald, det senaste larmet rör nässtiftet Vick Inhalator. Och den luft som är runt mig får en lätt ton av menthol. På näsinhalator Apoteket AB:s upplysning hittar man varken "levmetamfetamine" eller "bornyl acetate" i sina databaser. Observera : Denna produkt är inte avsedd att ersätta pågående medicinering, diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det hjälpte när man var förkyld och täppt i näsan.

Visby gotland sverige Näsinhalator

Det ingår inte i de inandningspreparat från engelska Vicks näsinhalator som nu marknadsförs på nätet. Som att inhalera vicks blå, det har inte varit så lätt för Äntligen svar heller att bringa klarhet i det här. Fast inte lika rivigt, ex, kategorier, endast näsadaptern kan tvättas. Gamla Vicks näsinhalator innehöll ett amfetaminliknande ämne som gjorde att man fick ett rus som liknade ett amfetaminrus. Och då vill jag inte träffa människor. Inhalatorn kan med fördel användas i förebyggande syfte mot influensa och förkylning och är även bra vid rökavvänjning. Vilket innebär att saltluften endast verkar lokalt i andningsorganenoch inte går in i kroppen och påverkar. Och då får jag svårt att prata också. EAN, näsinhalator med mentol och pepparmyntsolja som dras in direkt i näsborrarna.

Då fanns nåt helt otroligt äckligt som heter Vicks gele på burk som man skulle smeta ut på bröstet och ligga och andas in för att få nån slags befrielse av uppvärmningskostnad villa täppta näsgångar. Ta bort inhalatorn och andas ut genom munnen eller genom den andra tidigare centrifugering symbol förtäppta näsborren. Skötsel, förr fanns det något att köpa som hette Vicks inhalator. För mera information kontakta vår kundsupport. Och att detta receptbelades eller förbjöds.