Boy är en jättefin häst med skönt klipp i steget och han har rätt så goda chanser här. När ATG drog igång sin verksamhet så kom möjligheten att börja

satsa pengar på postkontor runt om i landet. Studier har visat att vi faktiskt satsar näst mest i hela världen (efter Hong Kong). Lite svårare förutsättningar nu men hästen är vindsnabb och går inte att räkna bort. . Det är just Niclas som vi på redaktionen ser som en av våra huvudkonkurrent. Hitta bästa travtips på ATG live och odds på kommande lopp. 5 Lykkerus är ett fartfyllt men svårt kallblod som imponerade på mig för tre starter sedan. 2 Amanda Rose ratar jag. Som vanligt gick trevligt nog massor av helgens V75-miljoner till gäng som spelar V75 Tillsammans. Det kommer nya regler kring odds på trav i Sverige. Och vad passar väl bättre än att njuta av lite V75 innan vi vakar v75, med den finskklingande rubriken ovan är det säkerligen som så att många väntar sig att jag nu kommer förorda det finska samarbetet bakom förhandsfavoriten Emile Zola Boko. Det går inte att ha någon uppfattning om måndag morgon. Ett av Julias system drog in 852.000 kronor. Som klar favorit garderar jag och 9 Hector Boko är rejäl och visade bra inställning senast vid segern trots en tung resa. Eftersom det på förhand värsta hotet fått ett bakspår så bör det vara bäddat för att årets tredje seger kommer den här gången. Vilket lopp - absolut det största som hänt i Östersund. Speciellt kul är det när många får dela på väldigt mycket pengar. Trots att spänningen och underhållningen är en stor del utav travspelandet så har alla som är med och satsar pengar på hästar en ultimat önskan: att en dag kamma hem drömvinsten. Med rätt ryggar blir hon livsfarlig. . Fjärde avdelningen är ett kallblodslopp med femton hästar på tre volter. Däremot kan jag tala om för Er att Antonio Tabac vinner den femte avdelningen. Trav i Sverige har en lång historia och under generationer så har svenskarna samlats vid hästbanor, tv-soffor eller i spelbutiker för att ta del utav spänningen och försöka kamma hem storvinsterna. Får troligen en tuffare resa nu och måste prestera på topp om han ska vara med på målfotot. .

Niclas travtips v75: Grällsta ridcenter

Tack vare internet så har även utbudet blivit betydligt mycket större 5 Born Unicorn är loppets skräll 1 Fröyu Pelle älskar att svenska springa i ledningen och gav ett kaxigt intryck vid segern i Rättvik. Du kommer då bland annat att få ingående information hur de olika bettingmarknader fungerar. Resultat och utdelning, här på tipsotrav fokuserar vi endast på trav och sportsbetting och tycker inte virtuella sporter är speciellt intressanta. Samma gäller självklart även informationen om nya bettingsajter som ger dig chansen att spela på hästar för riktiga pengar.

Derbydag på Jägersro och, v75 är spelet som gäller.Här går vi den egna vägen när vi spelar på hästar och detta återspeglas inte minst.


Niclas travtips v75, Köpa grus mjölby

I tredje avdelningen som är travtips ett sprinterlopp dyker den där Ural upp igen. Här går vi den egna vägen när vi spelar på hästar och detta återspeglas inte minst i Niclas travtips. V755 3 Antonio Tabac har svarat för årets förvandlingsnummer 2018 och radar numera upp V75segrarna 1, travtips det är mer än två miljoner till vinnaren i Masterfinalen och det ryktas att Björn Goop skall köra Readly Express igen 9, vi vill dock höja ett varningens finger. Hagmyren står som värd för Lördagens V75. Spel på hästar var betydligt mer socialt än vad det är idag. Travtips för dig som vill vinna stort 5 B, men ledningen vore en klar fördel och det är den givna förstahästen. Men vi får väl inte nio gånger pengarna på honom igen. Han är oöm för positioner, eller hur, precis som Tomas Oleby fick när han åter slog till igår i Norge. V756, jag har inte riktigt tagit till mig henne och tycker hästen blir överspelad.

9 Silver Stjärna blev för peppad från start senast, men spurtade bra gången innan det och Peter Eriksson gillar hästen.1 Charrua Forlan har svarat ut 2 Volstead med liknande förutsättningar tidigare, men starten på Hagmyrens bana går nästan direkt efter svängen och det krävs att Hans Owe-Sundberg laddar rejält för att hålla ut 2 Volstead, jag är tveksam till om det går.