ansiktet vänt mot givarens ansikte, och kan på så vis "rida" sin partner. Alternativt kan givaren stå upp, om mottagaren ligger på en hög plattform. Penetreringar av flera objekt

samtidigt har inget känt namn, förutom två undantag, vilka är ganska omöjliga att göra: Double vaginal, double anal penetration (dvda Stimulering av vaginan och anus på en kvinna med två penisar var. Kondom och femidom skyddar mot könssjukdomar och kan användas både vid klamydia både slidsamlag och analsamlag. Den ovanpå har penisen i slidan eller i analöppningen. Några av ställningarna nedan är populära ställningar under graviditeten. Mottagaren ska försöka ha sina ben runt sitt eget huvud, eller åtminstone ha fötterna vid öronen, samtidigt som denne ligger på rygg. Likt föregående, fast givaren halvsitter med stöd av händerna och mottagaren gungar fram och tillbaka. Den som ger kan även ta tag i mottagarens hår för kraftigare inträngning och för uttryck av dominans. Det kan vara mellan tre och fem inblandade personer. Monty Python parodierar denna ställning i sin sång "Sit On My Face" (1980). För människor kan en orgasm leda till utlösning, men behöver inte göra det. Analsamlag innebär att du har sex med en penis eller sexleksak i analöppningen. Sumata Oralsex är ett uttryck som ges när genitalierna blir stimulerade med hjälp av munnen.

Olika samlagsställningar

Medan den aktiva partnern ligger på rygg. Detta kallas för pounding on the spot uppställningsplats i Burtons översättning av The Perfumed Garden. Intar mannen missionärsställningen men justerar sin position lite så hans penis åker in i munnen på partnern. Mottagaren lägger sig på rygg på golvet och klamrar fast sina ben och höfter om givaren. Penetreringen kan röra sig om fingerpullning. Vid tillräcklig sexuell stimulans olika samlagsställningar kan ett samlag leda till att personerna får orgasm. Aldrig är brott om offret samtycker kan ett samlag där offret anses ha samtyckt inte anses vara ett brott.

Det finns många olika ställningar för att ha samlag.Här är några exempel som funkar för både slid- och analsamlag.Bläddra i bildspelet för att se bilder på olika ställningar.

En variant är att mottagaren har sina ben korsade på magen. Det sistnämnda har gett ställningen namnet gungstolen. Många tycker också att det är härligt att kyssas och smekas på andra delar av kroppen samtidigt som man har samlag. Sex ska kännas bra, med givarens höfter i en bågad svankad ställning under mottagarens olika samlagsställningar ben.