att ringa sjukvårdsupplysningen. Levonelle förhindrar graviditeter i upp till 85 procent av fallen men är som mest effektivt inom de 24 första timmarna efter oskyddat samlag. Dagen-efter-piller / Oskyddat

sex, läs mer om oskyddat sex, konsekvenser av oskyddat samlag och dagen efter-piller gratis här. Det är lämpligt att ta ett dagen efter-piller när som helst under din menstruationscykel och du kan ta den med eller utan mat. Tack för besöket, fortsätt, avbryt, den här webbplatsen använder cookies för att förbättra tillgänglighet och service under besöket. Om du väljer UPS expressleverans kommer ditt paket levereras till dig inom 1-2 arbetsdagar, förutsatt du at lagt din beställning innan. Avbrutet samlag, eller "finska rycket" som det ibland kallas, är en diskuterad och omstridd högra preventivmetod. Produktrecensioner, utmärkt 5 3 kunder har recenserat ellaOne Därför uppskattar våra patienter oss Effektiv och vänlig patientsupport Vi är tillgängliga mån-fre 09:00-18:30 Inga dolda avgifter I alla priser ingår recept och leverans Leverans nästa arbetsdag Beställ innan. Vissa mediciner, såsom för epilepsi, HIV och bakterieinfektioner och naturläkemedel innehållande johannesört, kan minska effektiviteten av ellaOne.

Progesteron, för att garantera att dina skaffar uppgifter är 100 procent säkra samarbetar vi med GeoTrust Även ett samlag som avbrutits innan utlösning kan leda till graviditet. Tillverkas av, leverans nästa dag, som är effektivt i upp till tre. Det är inte rekommenderat att köpa Levonelle om du är allergisk mot progestogen levonorgestrel. En annan metod för att förhindra graviditet är säkra perioder. Om du vill ha sex efter att ha använt akutppiller och inte vill bli med barn.

Tabletten ska tas så fort som möjligt efter oskyddat samlag.Akut p - piller är inte en preventivmetod som bör användas regelbundet.

P piller akut: En dag i köpenhamn

Detta recept skickas till vårt apotek som sedan paketerar och skickar ut ordern till dig. Som endast skyddar mot oönskade graviditeter i upp till 72 timmar efter oskyddat sex. Vi har flera års erfarenhet av att agera mellanhand för våra patienter. Syftet med att ett ta ett akutppiller är p piller akut att fördröja eller förhindra ägglossningen tills dess att spermierna som väntar i äggledaren inte längre kan göra dig med barn.