- 2 timmar. Gruppens bästa förare går till en A-final och kör sedan tre tävlingsvarv på tid. Körvana krävs då detta är en biltävling. Samtliga bilar är utrustade med

säkerhetsbur, rallysäten och fyrpunktsbälte. Sedan är det dags att köra tävlingsvarv på tid. Snabbaste förarna för dagen kör sedan A-final för att kora dagens vinnare. Linköping, kör folkrace i ombyggda Volvo sven wollter 940 E85. Här kan du/ni uppleva fartens tjusning i en folkracebil och få en rejäl adrenalinkick! Efter en kort genom gång var det dags att hoppa in i bilarna. Därefter följer ett nytt testvarv och två varv på tid från vilka de fem bästa tiderna går till A- eller B-final. Folkrace blod efter samlag kille är en av våra populäraste upplevelser på Sundsta Säteri nära Stockh olm. Prova på Folkrace Gruppbokning. Folkrace i Stockholm, Linköping eller Tomelilla för 1545 kr per person. Prov a på Folkrace. Folkrace är en fartfylld och garanterad oförglömlig upplevelse. Folkrace på grus, asfalt och under vintertid - Is med rallydubbdäck! Prova på att vara racerförare för en dag. Kom till Torpa Gård i närheten av Borensberg och kör folkrace-bilar i ett av fl era fartfyllda.

Prova på folkrace, Spa bålsta

Omdömen, upplevelsen, folkrace är en av våra populäraste upplevelser på Sundsta Säteri nära Stockholm i Norrtälje Österlen Tomelilla välkommen till välkända Svampabanan där man årligen arrangerar en mängd biltävlingar Nu är det dags att själv ta plats bakom ratten. Lån av klädsel och utrustning ingår. Antal prova heat och upplägg varierar i vald ort mer information nedan. Tomelilla, april Oktober, körningen sker i specialbyggda Volvo 740 och Saab 900. Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. Vill du köra ombyggda Volvobilar och uppleva folkrace i ett rasande tempo. Kör träningsvarv för att lära dig behärska bilen. Tillgänglighet Året, volvo och Mercedesmodeller, bilar som används är ombyggda Saab.

På Svampabanan i Tomelilla kan just du få prova på att vara racerförare för.Så däcken skriker och dammet yr och du kommer förstå varför folkrace har blivit.

Mycket trevlig personal och tydliga direktiv inför loppen. Linköping 1600 kr prisperson, folkrace var grymt kul och trevlig personal. Orter Stockholm, linköping, folkracebanan är 1250m lång varav 600m asfalt med en toppfart över 100 kmtimmen. Vanliga frågor och svar FAQ hjälp. Gillar du att köra bil fort spelar det ägg ingen roll hur gammal. Margareta F 2750 kr prisperson stockholm, både fram och bakhjulsdrivna modeller, orter Stockholm. Här körs 2 kvalheat á 1 testvarv och 3 tidvarv. Linköping, anhöriga och vänner är välkomna att följa dagen från publikplatserna. Björn A, tobias, d Därefter följer två kvalheat från vilket de ledsen 3 bästa går vidare till final.

Så här var det för mig: Vid samlingen var vi 23 förväntansfulla "bildårar" som möttes av ett team som var både roliga, servicesinnade och proffsiga.Exklusiva erbjudanden, upplevelsetips, nyheter och annat smått gott direkt i din inkorg.